Gleder meg til å trene med min powersøster igjen

elaineogjagsolar_7558

Takket være min herlige powersøster Elaine som jeg har vært så heldig å bli kjent med i sommer var det nesten så jeg ikke klarte å dra til Marbella. Faktisk gleder jeg meg til å komme tilbake til Torreveija og trene med henne igjen. Vi dro til Elaine etter siste treningen før jeg dro og da var vi så heldige å få servert glutenfrie pannekaker av Elaine`s supersnille mann Gustav igjen + en deilig proteinshake. Viktig med belønning 😉 Så forsøkte vi slappe av i solen, men Elaine var rastløs.

Elainerastløs_8819

Selv badet jeg og lekte med hennes sønn og det var kjempegøy. Jeg er jo veldig leken av meg 😉 Jeg må innrømme jeg synes det blir litt trist når Elaine reiser til Sverige og jeg til Norge. Vi jobber begge veldig mye, men heldighvis skal Elaine holde foredrag i Norge i september og samtidig skal vi løpe 10 km på Oslo maraton sammen. Det blir gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *