Finn styrken og tryggheten i deg selv

Trustyourself_7372

Jeg var en gang naiv og godtroende og jeg kan fortsatt ha ettervirkninger, men jeg har nå vært igjennom såpass mye i livet mitt nå at jeg har fått et mer balansert forhold mellom realisten og drømmeren i meg. Spesielt de senere årene har jeg opplevd veldig mange skuffelser.  Mulig jeg hadde for høye forventninger..Vel, jeg har lært mye av ulike wake up calls!  Mennesker har lovet ting de ikke kan holde og jeg har blitt sviktet.  Dette har drept mye av drømmeren og romantikeren i meg. Det betyr ikke at den delen av meg fortsatt ikke er tilstede, men det betyr at jeg har begynt å tenke litt mer realistisk. Jeg tror på å tørre å vise sårbarhet ovenfor et annet menneske for å skape god kjemi, men jeg tror også det er viktig å beskytte seg selv.

Det jeg prøver å si er at når alt kommer til alt er det deg alt står på. Du kan ikke være avhengig av andre. De kan også ha en dårlig dag og kanskje ikke være der når du trenger de. Derfor er det viktig at vi finner styrken og tryggheten i oss selv. Samfunnet har endret seg mye de seneste årene. Før i tiden var det slik at vi kvinner kanskje ikke hadde råd til å klare seg selv og derfor var det mange kvinner som fortsatte å være sammen med sine menn selv om mennene var utro eller behandlet de dårlig. Slik trenger det ikke å være lenger!

Nå kan du faktisk klare deg selv uten å være avhengig av noen andre. Du kan bygge din egen karriere og stå på dine egne bein 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *