Frihet handler om mot

the-secret-to-happiness-is-freedom-and-the-secret-to-freedom-is-courage-quote-1

Jeg er et ja menneske og jeg vil ingen noe vondt. Faktisk så skulle jeg bare ønske alle var glade og levde det livet de ønsker å leve. Allikevel er det ikke mulig for meg å gjøre alle rundt meg til lags. Jeg ønsker ikke å være selvutslettende for at andre skal ha det bra slik jeg var tidligere. Til tider er jeg nødt til å ta avgjørelser som ikke alltid er like populære for de rundt meg desverre. Tidligere sa jeg for mye ja som jeg også snakket om i KK artikkelen som er ute nå, men i 2008 startet jeg å lytte til min egen magefølelse, sette grenser og si mer nei. Jeg innså vel at livet er for kort og jeg begynte å se 10 år fram i tid. Derfor velger jeg å ta noen avgjørelser som ikke er like populære for de rundt meg, men som jeg føler er nødvendig for min livskvalitet. Det er veldig viktig for meg å ha frihet til å være den jeg er. Å etterleve mine verdier er et must for meg og jeg kompromisser ikke lenger på dette. Jeg forsøker hele tiden å være ærlig å gi meg selv tillatelse til å leve et liv som ikek bare er et perfekt fasadeliv jeg beskytter meg bak slik mange gjør. Det å strebe etter perfeksjonisme er jeg ferdig med. Jeg er bra nok selv om jeg gjør noen «feil» på veien. Det er jo det vi lærer av og ingen er feilfrie selv om de forsøker å lage et perfekt fasadeimage utad.  Jeg har alltid lært at ærlighet varer lengst, men det er ikke alltid det føles slik. Ærlighet kan såre også har jeg lært de seneste årene. Jeg har desverre ikke makten og muligheten til å gjøre alle andre glad til enhver tid og noen ganger må jeg desverre skuffe og såre selv om jeg selvfølgelig ikke ønsker det. Jeg er først og fremst et menneske og jeg forsøker lytte til mine egne følelser og å være meg selv i en verden hvor mennesker fra alle kanter forsøker påvirke meg til å være noe jeg ikke er..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *