Rekord i benkpress i dag!

10665699_10153328329711940_6578086462295497557_n

Vi koser oss her i Spania på Hvilehjemmet. Dagene består av trening, soving, spising og lesing.  Vi startet dagen med en løpetur langs stranden som vanlig og tok oss så en proteindrink i «baren» på de lokale gymmet. Så trente vi styrketrening. Vi hadde hviledag fra treningen i går så jeg kjente at jeg hadde mer å gi på løpingen. Derfor løp jeg raskere enn jeg vanlighvis gjør. Og siden jeg var så i slaget følte jeg det var på tide å perse i benkpress også. Min kjære sikret meg og jammen satte jeg ny rekord på 55 kg! Jeg løfter altså mer enn jeg veier! Jeg er forbi Advanced nivå og nærmer meg Elite. Om ca 10 kg er jeg på Elite Nivå i Benkpress!  Det er jo helt rått! Jeg som aldri har vært så spesielt opptatt av benkpress. «My boobs are okay» for å si det sånn.. Styrken i brystet er det ikke akkurat no feil med! Dette var digg! Det er så herlig mestringsfølelse å slå rekord!! YES!!! Målet er nå 65 kg i benkpress 🙂

BEnkpress

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *