Eksamen nærmer seg

11004745_854096164652089_77772943_n

 

I februar startet jeg på NLP Practitioner Trinn 1 på Coachteam .  Tiden har gått så raskt. Det har skjedd mye siden den tid og nå er det bare få uker til eksamen. Heldighvis har jeg fått unna de største jobbene som var booket i kalenderen før sommerferien, så jeg nå kan fokusere på å lese til eksamen. Det er mange ord og utrykk + ulike øvelser jeg skal kunne innen eksamen. Vi skal ha en teoretisk prøve på 2,5 time + at vi skal coache en person foran de andre i klassen. Så det blir veldig spennende.

Min samboer går også på denne coachingutdanningen, så vi reiser til leiligheten i Spania i morgen for å lese til eksamen, trene og slappe av. Det har vært så hektisk den seneste tiden, så det skal bli godt å komme seg til hvilestedet igjen.

Målet er å være godt forberedt på eksamen slik at jeg står og kan begynne på Trinn 2 allerede i juni.

Jeg føler virkelig at jeg er i flytsonen for tiden og det er herlig! Jeg har fått tilbake min guts og drive og er klar for å kline til mot nye mål. 

JEG GIR MEG IKKE SÅ LETT 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *