Ta med deg jentene på en sporty weekend!

Nedtelling påmelding

Jenteweekend på Hafjell nærmer seg. Det vil bli en hel helg spekket med inspirasjon for bare oss jentene. Hardtslående Cecilia Brækhus, vakreste Katrine Sørland og yogagudinnen Henriette Lien er blant noen av de som kommer for å inspirere dere. Selv skal jeg ha treningstimer og gleder meg masse! Dette er en perfekt anledning til å slå sammen venninnekos og å ta vare på sin egen helse. Her blir det foredrag, treninger og muligheter for å bli kjent med andre sporty likesinnede jenter. En jenteweekend med stor J for å si det sånn 🙂

For mer detaljer kan du gå inn på linken under så du kommer til websiden for arrangementet.

jenteweekendhafjell.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *