TRENINGSREISEN TIL DUBAI

10171731_1501708196751365_7475645557002276788_n

 

Da var treningsreisen til Dubai gjennomført og jeg har dermed ledet 4 treningsreiser i samarbeid med jomfrureiser i år. Langt utenfor min komfortsone siden jeg aldri hadde ledet en gruppe med 15 damer på treningstur før, men det har vært utrolig lærerrikt. Jeg har fått masse feedback både positivt og konstruktivt som jeg kan ta med meg videre for å gjøre en bedre jobb i framtiden.

8.november dro vi 15 jenter til Dubai for en uke trening, foredrag, opplevelser, inspirasjon og ikke minst tid til å praktisere positiv egoisme og me time. Det å koble av å fylle energilagrene slik at man kunne komme hjem med masse energi å gi.

Hver morgen trente jeg jentene i kondisjon. vi gikk igjennom løpeteknikk og vi kjørte ulike løpeteknikkøvelser/ driller og varierte med ulike intervaller. Det var gøy å se at flere av de som ikke likte å løpe synes det var gøy på slutten av uken. Jeg elsker å se når andre mennesker mestrer og føler at de får det til!

Jeg gikk også igjennom teknikk på styrketrening og vi trente ulike sirkelvarianter med crossfitinspirert og idrettsspesifikk trening som alle kunne klare å være med på. Treningen var lagt opp slik at både en nybegynner og en som var godt trent kunne få en bra workout. Det handler jo ofte om hvor hardt man selv vil at det skal være selv også 🙂

Jeg ga også jentene en innføring i bevegelighetstrening/ stretching + at vi kjørte en mental session med fokus på målsetting.

Det var utrolig mange herlige damer med på tur som jeg er takknemmelig og glad for å ha blitt kjent med <3

DSC00756

Sist jeg sjekket var turen til Miami full, men det må ha vært noe tekniske feil. Nå er det hvertfall 4 ledige plasser igjen til Miami i mars før den er full. Super julegave da! 🙂

Håper å se noen av dere på treningsturer i 2015.

<3 LA <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *