SWIMCAMP

1477646_764376480286462_1382329182_n

I`m so exited! Har meldt meg på swimcamp i høst med Selveste Tom Remman. En hel helg med svømming. Jeg MÅ lære meg crawl til jeg skal delta på Ironman 70.30 i 2015. Da må jeg kunne svømme 1800 meter.

Akkurat nå må jeg innrømme at jeg er litt stresset for det hårete målet jeg har satt meg og derfor trenger jeg eksperthjelp. Får jeg dreisen på crawlingen som er min svakeste side i forhold til triathlon blir jeg unstoppable 😉 hihi..

Du kan melde deg på her. 

Dette skriver de på sin side:

Bli med på en lærerik og inspirerende svømmehelg i Holmestrand, sammen med andre svømmere og triatleter. Kurset egner seg både for nybegynnere – og for de som er litt mer «øvet» i crawl. Vi deler opp i ulike ferdighetsgrupper underveis.

Begrenset antall plasser! Påmeldingsfrist er 9 oktober og 10 november.

Vi gir deg en grundig gjennomgang av svømmeteknikk og viser øvelser/ drills som du kan bruke for å forbedre din teknikk, samt å øke utholdenheten.

Noen av norges beste triathlonsvømmere er instruktører på campen; Tom Remman og Kristofer Larsen. Tom kan blant annet kan vise til 5 pallplasser på Norseman de siste årene – hvor han flere ganger har vært først opp av vannet. Begge deler sine erfaringer i forhold til hva du kan gjøre for å stille best mulig forberedt til en triathlon/swimrun konkurranse. SBR Training har holdt svømmecamper i 5 år og har bred erfaring på hva som fungerer for nybegynnere og øvede på crawltakets mysterier.

I løpet av helgen vil det bli totalt 4 svømmeøkter, inkludert filming av hver enkelt utøver som gjennomgås i detalj slik at alle får spesifikke tips til forbedring av sin teknikk. I tillegg blir det gjennomgang av essensiell teori, inkludert forslag til hvordan du kan legge opp svømmetreningen etter campen. Vi tilbyr deg en real verktøykasse, som du tar med deg hjem.

Det vil bli muligheter for test – og kjøp av våtdrakter og svømmetøy fra Zoot. Våre partnere deltar også med sine produkter.

Kurset starter fredag klokken 14:45 og avsluttes søndag formiddag. Nærmere detaljer sendes etter påmelding. Bindene påmelding.

Spørsmål kan rettes til Tom Remman på telefon 40004858 eller tom@xterranordic.com

Vi ses til to herlige svømmehelger!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *