PUMA

PA4943_27567_14AW_FF_Fitness_Lene_Warrior_640x640pxNå kan dere shoppe tightsen og top`n jeg har på meg i PUMA kampanjen  i  LA Lifestyle shop ! 🙂

Kampanjen vi i PUMA gjorde i samarbeid med XXL har vært spennende å gjennomføre fra vi gjorde planleggingen av kampanjen, photoshoot i Hamburg til vi kunne se det vi har skapt i alle XXL sine butikker. Det har vært kjempegøy å se engasjementet rundt #lachallenge konkurransen på instagram hvor man kunne vinne PUMA tøy eller en treningsreise med meg til varmere strøk. Så herlig å se så mye treningsglede! Jeg kjenner jeg ble kjempeinspirert.

www.xxl.no/puma

bildeee

bildfee

Jeg var så heldig å få reise på en liten miniturne til ulike XXL butikker i Norge. Tronheim, Tønsberg og Tromsø var jeg så heldig å besøke. Må innrømme at jeg ble veldig imponert over arbeidsmoralen og attituden til de unge spreke folkene som jobber i XXL. Det var utrolig inspirerende å treffe alle sammen og ikke minst deres gjester. Dessuten var de som jobbet på XXL så dyktige på å rydde. Det så strøkent og ryddig ut overalt. I <3 it! 🙂 Følte meg så velkommen 🙂

bildwe

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *