HVILEHJEMMET

10489659_813860461957828_4869617736618940521_n

 

Det har gått i et høyt tempo over en lengre stund nå og jeg digger effektivitet. Men heldighvis booket jeg for en stund siden tur til min far i dag og skal være her en uke. Etterhvert har jeg lært min kropp å kjenne. Det er viktig å finne sin balanse og jeg har funnet ut at jeg liker å jobbe mye og intenstivt for så å dra utenlands til varmere strøk for å hente energi og lade opp kroppen.

Noen forpliktelser har jeg, så jeg kommer ikke bare til å ligge på rygg hele tiden. Men det blir en roligere hverdag enn det ville vært i Oslo. Når jeg reiser hit,  kjenner solen på kroppen og pappas ro kommer kreativiteten og jeg drømmer meg bort.

Jeg skal ha sminkefri en hel uke, shoppestopp og fra søndag 28.september til 1.oktober skal jeg har digital rehab. Så skal jeg sove 8 timer i døgnet, spise godt og å få løpt en del kilometer, trent på crawlingen og pumpet litt jern. Pappa er veldig ujålete og mer en rocka Harley Davidsonfyr og det er deilig å få en break fra det miljøet jeg vanlighvis lever i og komme hit til fattern som ser meg som Lene og alltid er like rolig.

Fattern har allerede servert en deilig biffmiddag, så dette skal bli godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *