TEAM LA LIFESTYLE GJENNOMFØRTE :)

10601052_10152163762681895_2052160436_nFor en fantastisk herlig gjeng! Noen var desverre ikke tilstede på dette gruppebildet som ble tatt 0800 pga nerver og behov for å fokusere på egenhånd, men vi var alle sammen som et lag gjennom hele dagen på Oslo triathlon og støttet og backet hverandre slik vi har gjort gjennom oppkjøringen mot den store dagen på sosiale medier som spesielt snap. Det har vært enormt motiverende å være et team som sammen hadde et felles mål. Vi hadde dessuten flere supportere som tok bilder og heiet og det hjalp så utrolig mye på prestasjonen. FOR en treningsglede denne gjengen skapte! Det er SÅ mange som har tatt kontakt og ønsker kjøpe Team LA Lifestyle t shirts og å delta for Team LA lifestyle neste år, så vi blir nok en enda større gjeng neste år! Damn, dette var gøy! 🙂

Fokuset vårt var først og fremst på gjennomføring og mestring.

Bak på våre t shirts stod det:

WE ARE ALREADY WINNERS!

Bare det å tørre å delta er en prestasjon. Veldig mange sitter og prater om det, men vi gjennomførte!

ALLE kan klare dette! Det handler om å kaste seg utenfor den berømte komfortsonen og tørre å ta en sjanse. Vi kan ikke alltid være perfekt eller bli best!

Aksepterer deg selv, ta sjansen og tenk at dette er BRA NOK!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *