FRISK SOMMERHUD

6FA89DCF41BA13E409ECAB4328174_h498_w598_m2

Min hudpleier Nabila fra Collesseum spa har skrevet nok et supert innlegg om hud for oss. Hun har skrevet litt om behandlingen hun gjorde på meg sist gang jeg var innom 🙂

Huden er vårt største organ og påvirkes kontinuerlig av både ytre og indre faktorer. De viktigste faktorene er gener, UV-stråling og forurensing (for eksempel røyk og bileksos).

For å møte sommeren må huden ha et godt immunforsvar og god fuktighet slik at den er i balanse. Derfor valgte jeg en Babor-behandling som er skreddersydd for nettopp dette. Etter denne behandlingen er huden ren, myk og gløder av friskhet og fuktighet:

Huden renses med et pulver som blandes med vann. Allerede her tilføres c-vitamin, som er en god og sterk antioksidant. I tillegg renses huden med enzymer for skånsomt klargjør huden for behandling. Videre påføres Babor spesialmaske som setter i gang mikrosirkulasjonen og gir huden en god treningsøkt. Huden blir varm og masken fjerner avfallsstoffer og tilfører oksygen til huden. Så skal det fjernes døde hudceller og rester av avfallsstoffene. Her bruker jeg en mild peeling som rubber bort de døde hudcellene. Huden er nå ren og klar for dypere behandling. Ampulle-behandling er Babor gode på. Her brukte vi en algeampulle som virker avgiftende, remineraliserende og tilfører huden masse fuktighet. Den klappes på ansikt/hals og jeg utfører en lymfedrenasje. Dette virker ytterligere avgiftende og hjelper vevet med å kvitte seg med underliggende avfallstoffer raskere. Jeg avslutter med å påføre en fuktighetsmaske som skummer. Denne masserer jeg godt inn og lar virke i 10 min.

Pleie av huden på sommeren innebærer å beskytte og tilføre fuktighet. Noen tips til frisk og sunn sommerhud:

  1. Rens-skrubb-fukt
  2. Drikk rikelig med vann
  3. Smør deg hyppig med solkrem ved fysisk aktivitet eller aktiv badeferie/soling
  4. Lindre overeksponert hud: bruk beroligende produkter på hele huden etter soling. Husk at After-Sun skal på rett etter soleksponering
  5. Reparere og behandle solskader: bruk dypgående ingredienser i form av serum, elixirer eller ampuller for å begrense og forebyggende skaden på huden din

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *