PÅSKEIDYLL PÅ NOREFJELL :)

fjellet

Det er en grunn til at det er noe som heter ferie. Vi mennesker har alle våre begrensinger og det er viktig å være i balanse for å være den beste utgaven av oss selv. Selv jobber jeg lange dager som grunder, men jeg er  samtidig en livsnyter. Måten jeg holder balanse på i mitt liv er å jobbe beinhardt, men å unne meg selv litt luksus i ny og ned. I denne påsken koser min grundervenninne Anne Brith som skriver en av Norges største kakeblogger Villaperlesukker   oss på Norefjell sparesort som har vunnet pris for Norges beste spahotell 2 år på rad og det er nå i 2014 er de nominert til kåringen av et av Europas beste spahoteller! Perfekt for en «Spajunkie» som meg!

Anne Brith er ikke like erfaren som meg på området, men hun var ikke akkurat vond å overtale 😉 hihi.. Vi valgte å ta behandlingen «Vinterdrøm» som bestod av en deilig scrub med oppstrammende aloe vera innpakning. Etter en dusj fikk vi en hot stone massasje som skal være veldig avstressende og sørge for at man senker skuldrene og til slutt valgte vi » AHA Askepott» som er en syrebehandling. Selv elsker jeg syrebehandlinger! It works! Og jeg er kun interresert i å ta behandlinger som faktisk funker 😉 Tina på bildet var bare en engel og behandlet meg som en prinsesse. Fantastisk vakker personlighet, kunnskapsdyktig og serviceinded. MountaindivasTil hverdags går jeg stort sett rundt i treningstøy når jeg ikke er i møter og da er det deilig med litt pampering og å dresse seg opp litt når man har ferie , tid og overskudd. Vi kom til Norefjell på fredagen og da slappet vi av i hotellets restaurant med en saftig Ytrefilet. Anne Brith tok seg tid til en faglig prat med kjøkkensjefen Nadia ivrig og sulten på ny kunnskap som hun alltid er. Det er utrolig inspirerende å ha venner som alltid er ute etter å utvikle seg og å bli bedre på sitt felt.

Det var flere venner av oss her på Norefjell så mandag morgen praktiserte vi yoga sammen med Marianne og Madeleine etter jeg hadde gjort ferdig min daglige meditasjon. Da vi var ferdig med å senke skuldrene spiste vi en deilig frokost og dro rett i klatreveggen med mannen til Marianne og barna. Datteren til  et vennepar av oss HEdvig på 8 år imponerte med å klatre helt til topps hele 16 meter flere ganger. Jeg synes alltid det er utrolig spennende å studere det mentale i oss mennesker. Jeg filosoferer ofte over hva det er som gjør at noen når sine mål og andre ikke. Hedvig bare bestemte seg sa hun. Så utrolig tøff!

 Anne Brith  påstod hun hadde høydeskrekk, men DET skulle man ikke tro. Hun klatret rett opp til topps som om hun hadde gjort det hundrevis av ganger. Like a pro! Den dama er alenemor til 4 barn , driver eget konditori og debuterer med egen bok til høsten. Tenk å være så sprek og ha en så enorm drive og klare å sjonglere alle disse ballene! DET kaller jeg et supert forbilde som mange bør la seg inspirere av!

R.E.S.P.E.K.T!!!

Nougat


boseter_outdoor_1685

Det er et fantastisk deilig spa på toppen av hotellet med champagnebad og boblende varme bad, god utsikt hvor du også kan nyte et glass vin og snakke med andre likesinnede som har tatt en pause fra hverdagen for å fylle på energilagrene. Det er også et stort basseng inne hvor du kan svømme, et godt utstyrt gym, en yogasal og masse skiløyper.  Så det er absolut et sted hvor du kan både være aktiv, men også senke skuldrene og bli godt tatt vare på om du har jobbet for  mye og trenger roe tempoet 🙂PåskeeggJeg synes det er viktig å skeie ut og kose seg litt når det er ferie. Vi lever antagelighvis bare en gang og jeg er opptatt av at man skal kunne nyte livet. Jeg er ingen fan av hysteri og mener livskvalitet kommer av måtehold og balanse :O)

Junk

It is all about the balance. Balance is the key! Find your own balance 😉 Do what makes you happy.

Stay Fit & Happy 😉

Bloggit

Sitter nå og med et smil om min munn. Salgssjefen på Norefjell Resort Nina Brixler ( Hun er btw dritfin og singel.. I tilfelle det er noen kjekke menn som leser bloggen min ) er den største solstrålen jeg har møtt på lenge og teamet her oppe er virkelig proffe og serviceminded til fingerspissene. Det er så utrolig hyggelig å være et sted hvor du alltid får et smil tilbake og alt kan fikses 🙂 Slike steder reiser jeg gjerne tilbake til. Alltid spennende å studere hvordan team i store selskaper fungerer og det var inspirerende å observere hvor dyktige de er her. Anne som er direktør og Nina gjør virkelig en knallbra jobb! 🙂

————————————————————————————————————————————————

Nå skal jeg forberede en TV innspilling jeg har på tirsdag og LA Lifestyle treningsturen jeg skal lede til Mallorca i samarbeid med jomfrureiser . Vi reiser neste søndag, så det er siste innspurt. Helt sykt! Venteliste på «Stay Fit & Happy» treningsturen med meg! Den aller første treningsturen jeg skal lede. Damn, jeg kjenner det er utenfor min komfortsone! Men man jo bare begynne et sted og alt kan jo læres! 😉 Dette blir gøy!! Jeg er overbevist om at jentene som er med på tur har mye å lære meg også og at vi sammen kommer til å få en smashing uke med hard og deilig trening, beach, me time, positiv egoisme, samhold og girlstalk!

( om noen av dere ikke har blitt addet i LA Travel gruppen er det fint om dere sender meg en mail 😉

I <3 my life! 😉

————————————————————————————————————————————————

Dette innlegget er laget i samarbeid med Quality Spa & Resort Norefjell men jeg velger alltid selv hva jeg viser frem på min blogg. Ingen andre enn meg selv har føringen på hvilke bilder og opplevelser som blir beskrevet i min kommunikasjon. Det er viktig for meg å være meg selv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *