Must have…

carita_supreme_eye_patch

 Det er ikke ofte jeg blir imponert over hudpleieprodukter, men akkurat denne dette produktet er så bra at jeg ønsker å dele det med dere. Det var min supre venninne Linn som er nummer 2 på negler i verdenn og regjerende Norgesmester gjennom 6 år som anbefalte meg denne. Må innrømme jeg var ganske skeptisk da hun mente jeg ville bli rynkefri under øynene etter å ha hatt på denne masken. Den skulle visst være smashing å ta på før man la sminken når man skulle ut og ønsket se ekstra bra ut. Men hun hadde rett! Effekten var synlig med en gang!

Dette er eyepatches som man bare legger på i ca 10 minutter. huden får tilført mer fuktighet og linjer rettes ut.

Et must have med andre ord 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *