DRIVER DU MED CROSSFIT, GRIT ELLER ØNSKER VÆRE FIT?

Hjelper noen jenter som studerer psykologi og holder på med en spennende forskning. De trenger noen frivillige til en spørreundersøkelse og jeg håper dere vil bidra 🙂

—————-

Debatten har rast den siste tiden om hvorvidt det voksende fokuset på å ‘bli fit’ er et sunt skifte i nordmenns trenevaner. Framstillingen av Fotballfruen og fitness-jenter (som advarer mot overfokus på kropp) blir holdt frem som skremsels-propaganda i populær media, samtidig som en enorm interesse og deltakelse i nye treningsformer som CrossFit og GRIT vokser. Finnes det noe som heter for mye trening?

Vi ønsker å slutte og synse, og heller forske. Vi leter derfor etter deltakere til en spørreundersøkelse om forholdet mellom trening, selvtillit og tilfredshet.

Spørreundersøkelsen vil ta ca 15min, du må være over 18år og drive med CrossFit eller GRIT (hvor mye du driver med det, om det er én eller fem ganger i uka, så er alle velkommen til å delta). Spørreundersøkelsen er på engelsk, men er enkel å fylle ut.

Gå til spørreundersøkelsen her!

(Denne undersøkelsen er en del av Hannah og Maria Kollsete’s avhandling i psykologi (profesjon) ved Eotvos Eötvös Loránd University, og er utarbeidet i samarbeid med Institute of Health Promotion and Sports Sciences (ledet av Dr. Ferenc Köteles, PhD), Budapest.)

GLEDER MEG TIL Å LESE RESULTATET 🙂 TAKK TIL DERE SOM BIDRAR 🙂

LA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *