GRÜNDER

(Boken kan bestilles på f.eks www.ark.no )

2013 var året hvor jeg oppdaget at jeg var grunder. Ikke visste jeg hva det var, men stadig flere forretningskvinner kontaktet meg og mange lurte hvordan jeg hadde klart å bygge opp meg selv som et merkenavn og hvordan jeg hadde greid å gjøre min endring fra blond bimbo til respektert forbilde innen endring og en sunn livsstil som personlig trener og mental trener.

Jeg startet eget selskap for ca 10 år siden da jeg begynte å jobbe som modell. Men jeg visste ikke da at det var ca. kun 2% av de som starter eget selskap som ikke går konkurs. Altså er man en suksess om man klarer å leve av å drive sin egen business. Det forstod jeg først i 2013 da jeg bestemte meg for å gå på et grunderkurs og i tillegg møtte en del grunderkvinner som er ca. 10 år eldre enn meg.

Mange er veldig opptatt av networking og den slags. Selv må jeg innrømme at jeg aldri har tenkt så veldig mye over det . Jeg har vært drevet av det å følge mine drømmer og nå mine mål og jeg har alltid vært nysgjerrig på mennesker. Etterhvert har jeg vel innsett at noe av grunnen til at jeg har kommet dit jeg er i dag er fordi jeg er målbevisst, hardarbeidende og lett kommer i kontakt med mennesker. Jeg er til tider frekk, frampå og direkte. Om det er noe jeg vil ha går jeg for det.

Jeg har kastet meg uten komfortsonen så mange ganger at jeg har kommet ut av telling.

Jeg har et sterkt behov for frihet til å være meg selv og til å være min egen sjef. Jeg elsker å skape og det å knytte mennesker til hverandre som passer til å jobbe sammen. Det faller naturlig for meg å se andres potensial og jeg brenner for å pushe mennesker til å bli den beste utgaven av seg selv enten det er privat eller i business.

Selv har jeg aldri fulgt boken, men gått mine egne veier. Noen ganger har jeg heller bedt om tilgivelse enn tillatelse. Jeg har nok vært litt av en rebel. Likevel anser jeg meg selv som meget seriøs og ordentlig. Men jeg tror ikke «flinke piker» når lengst. Og jeg tror det er derfor menn ofte får bedre betalt og bedre stillinger enn oss.

Det handler om å gi faen og tenke at vi er Bra Nok!

For alt er faktisk mulig om vi vil det sterkt nok, jobber hardt for det og tåler smerte. Den som tåler mest smerte kommer lengst.

Jeg gikk på musikk dans drama, men sluttet før første året var ferdig pga psykiske utfordringer. Men jeg har hatt platekontrakt med et av verdens største plateselskaper Sony music, vært på hit listene i Norge og utlandet, turnert som artist i flere land, vært skrevet om i en av Englands største aviser The Sun, amerikanske Playboy, en av Tysklands største blader «Bunte». Jeg har opptrådt i MGP 2 ganger, spilt i filmer og i TV serie. I 2013 debuterte jeg som forfatter og skrev boken «Bra Nok!». Jeg har vært leder for treningsturer i regi av jomfrureiser og holdt kurs i eget konsept «Stay Fit» i regi av mitt eget selskap LA Lifestyle.

Dette er bare noen av tingene jeg har oppnådd. Altså handler det ikke nødvendighvis om hvilken utdanning du har eller hvilken bakgrunn. Det handler mye om hvordan man velger å skape sitt eget liv. For det er DU som er sjefen i ditt liv og det er opp til deg hvordan du velger å tolke ting og hva du skal prioritere din tid på mens du er her på besøk på jorden.

Selv er jeg svært opptatt av å være i konstant utvikling og jeg er drevet av å skape og å nå nye mål.

Folkehelsen er noe jeg brenner stort for og spesielt den mentale helsen. Jeg synes det er utrolig spennende med mennesker, psykologi, kommunikasjon og ulike personlighetstyper bare for å nevne noe. Og dette skal jeg nå på seminar om i Miami neste fredag. Omg! Det kommer til å bli spennende! Masse mennesker jeg ikke kjenner! Tenk så mye jeg kommer til å lære! Merker jeg er skikkelig sulten på mer utvikling nå!

Og jeg er jo så nysgjerrig , eventyrlysten og leken som menneske. Dette skal bli så gøy!! Elsker å utforske nye miljøer og bli kjent med mennesker som driver med helt andre ting enn meg også.

Nå er hotell bestilt i Orlando til jeg skal på seminar og til jeg skal videre til South beach for avkobling og me time.  Det blir en deilig firmatur for LA Lifestyle kjenner jeg 🙂

I 2014 har det vært litt av en pangstart og det blir et hektisk år, så jeg har booket inn flere ferier og frihelger allerede klok av skade.

Jeg vet det er mange som følger meg som kunne tenke seg å begynne for seg selv.

Kan jeg klare det klarer jammen dere det også!!

<3 JEG HEIER PÅ DERE!! GO GRÛNDERS!!! <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *