TRENINGSTURER ER BRA FOR HELSEN

I 2013 dro vi på treningstur til Fuerteventura og Mexico. Det var med en herlig gjeng med jenter. Det som er så fint på disse turene er at det spiller ingen rolle hvor gammel du er eller hvilket liv du lever til daglig. Det blir et så dynamisk og fint samhold med så mange damer i ulik alder og bakgrunn. Vi har alle noe å lære av hverandre og alle har vi  både sterke og svake sider. Selv synes jeg noe av det mest spennende med disse turene er å bli kjent med alle de vakre damene som er med på tur. Jeg blir så imponert og lærer så utrolig mye av å treffe så mange unike kvinner. Alle har noe spesielt ved seg.

For mange er det utenfor komfortsonen og dra på en treningstur med mange mennesker man ikke kjenner, men de som faktisk gjør det opplever er en enorm mestringsfølelse. For man innser at det er jo absolut ikke så skummelt som man trodde og man vokser på det. Dessuten er dette et perfekt sted å knytte kontakter og få nye venninner med felles interresser. En del er redd for og ikke være bra nok, men det er vi jo alle sammen selv med våre feil og mangler om vi bare bestemmer oss for det! 🙂 Ja, selvfølgelig har vi dårlige dager, men det er en del av livet.

Mange ville kanskje tro at det var bare single jenter som reiste på treningstur, men det er faktisk flest gifte damer som reiser på treningstur. Det er utrolig viktig for alle oss mennesker å sette av tid til oss selv. Altfor mange kvinner tilpasser seg mannfolka for mye og tror ikke de får lov til å reise avgårde på en treningstur. Min erfaring er at flere menn faktisk ser på dette som positivt og en del spanderer dette på sine koner eller kjærester fordi de ser at de får en energisk og enda mer fornøyd partner tilbake etter turen. Dessuten får de en hel uke med «me time» selv så de kan henge med gutta og gjøre «gutteting».

På treningsturen kan man ta en pause fra alle forplikteser hjemme, skru av mobilen om man vil og fokusere kun på seg selv. Som jeg skriver om i boken min «Bra Nok!» så kaller jeg det «Positiv egoisme»: Vi er nødt til å ta vare på oss selv først og fremst for å kunne ha noe å gi til andre. Og alle mennesker trenger å sette av tid til «me time» og være alene med seg selv i sitt eget selskap eller å gjøre ting kun for sin egen del. Vi mister alle balansen en gang i blant, men da gjelder det å balansere seg inn igjen så vi ikke sier JA når vi mener nei. Da er vi uærlige mot oss selv. Vi trenger alle en «break» . Det er en grunn til at det er noe som heter ferie! Vi har en begrenset mengde energi akkurat som det er begrenset hvor mye bensin vi kan fylle på bilen. Det må posjoneres ut 😉

En del reiser på treningstur for å «komme i gang» med en sunnere livsstil, MANGE «flink pike» som jobber altfor mye reiser for å hente seg inn igjen og bli flinkere til å sette grenser og fokusere mer på seg og sine behov, noen reiser for å bli kjent med nye mennesker, noen reiser for å ha en aktiv ferie med sol, opplevelser og nye bekjentskaper. Det er mange ulike grunner til at jenter reiser på treningsturer.

På turen kommer jeg til å formidle min LA Lifestyle filosofi og mye av innholdet på «Stay Fit» kursene.

Jeg brenner for å få ut menneskers potensiale og være den beste utgaven av seg selv.

Det blir variert trening morgen og kveld med både kondisjon og styrke. Du bestemmer selv hvilke treninger du ønsker å være med på. Om du ønsker en lett treningsferie eller hardtrening er helt opp til deg.  

I 2014 har jeg 3 reiser i samarbeid med jomfrureiser:

(I år ønsker jeg ikke å ha for store grupper)

Klikk på linkene under for å lese mer om reisene:

Mallorca

Kroatia

Dubai

 

Foto: Ine Pettersen og Aina Olsen har jeg vært så heldig å trene over tid og de var med på treningsturen til Fuerteventura i starten av 2013  🙂

 Jeg kommer til å være på Standen til jomfrureiser 12-1500 lørdag og håper dere tar en tur og slår av en prat. Da kan dere stille de spørsmålene dere lurer på. Håper å se deg der! 🙂

 Dra med deg noen venninner og bli med på sporty jentetur da vel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *