PRESSEKONFERANSE POLAR

Foto: Yngvar Andersen og jeg på Polar Loop lansering / Side2.no (Dressen jeg har på meg er fra PUMA)

Intervju med Side2 fra eventet

Selv har jeg vært stolt bruker av Polar siden jeg begynte som PT og flere av mine kunder bruker også produkter fra Polar. Jeg digger kvalitetsgadgets som gjør treningen mer motiverende. Det er hyggelig å være på slike sporty events med bransjefolk. Det er hektisk for mange av oss, men da får vi litt tid til å catche opp.

Foto: Hyggelig å treffe Monica Øien, Jeanette Roede og mange andre hyggelige folk. Flinke folk som gjør mye for folkehelsen 🙂

Polar Loop er en aktivitetssensor som måler hvor mange kcal du forbrenner i løpet av en dag, hvor mange skritt du tar og hvor mange timer du sover. Selv innså jeg at min hverdagsaktivitet må opp etter å ha brukt denne noen dager. Det er helseskadelig og sitte for mye uansett om du trener beinhardt den ene timen du trener per dag.

Les denne artikkelen:

«Sitting is the new smoking»

Polar Loop passer perfekt for dere som ønsker å komme dere opp av sofaen. F.eks bør man komme opp i 10000 skritt per dag og ved å ha en aktivitetsmåler vil man  holde oversikt og kunne ha et enkelt mål for dagen. Vi må alle begynne et sted.

Selv ga dette meg en aha opplevelse og jeg innså at jeg må øke min hverdagsaktivitet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *