FRIENDS

De siste 10 årene har jeg jobbet så sinnsykt mye og hardt for å nå mine mål og realisere drømmer at jeg føler meg heldig som fortsatt har  venner i det hele tatt. Jeg har vært veldig karrierre og målfokusert til tider og valgt bort tid med både venner og menn (Menn ødelegger mitt jobbfokus som oftest siden jeg er en håpløs romantiker) . Men ekte venner forstår og de består <3

Jeg møter stadig nye mennesker  siden jeg er direkte og kommer lett i kontakt med folk. En del ønsker å være «venner» av meg av karrieremessige årsaker siden jeg har et kjent navn og et stort kontaktnett. Selv har jeg aldri bevisst gått inn for å drive med networking, men jeg har innsett at en del karrierefokuserte mennesker bruker MYE tid på akkurat dette og at kontakter er ALT.. Selv har jeg hele livet vært nysgjerrig på mennesker.  Jeg er ræva på smalltalk , ønsker ikke å jatte eller å si ting kun for å få det jeg vil ha. Kall, men gjerne dum.. Men penger og suksess er ikke alt her i verden og jeg vil heller være dum, naiv og ekte enn kynisk og en utspekulert materialistisk person.

I 2013 innså jeg hvor viktig det er å ha et sosialt liv ved siden av jobben og jeg innså at jeg har mange herlige fargerike ekte venner som også er der for meg på dårlige dager. For vi har alle våre ups and downs selv om noen liker å late som om de alltid er på topp 🙂

Denne uken var det mye sosiale happenings. Unormalt mye for å være meg siden jeg trives veldig godt hjemme i sofaen med en Nespresso og en god bok under pleddet med litt røkelse og tente lys. Men min kjære Jon var faktisk nominert til årets kjendisblogg på Vixen Awards! Og siden jeg visste hvor mye det betydde for han valgte jeg å takke ja til å dele ut prisen for årets treningsblogg. Jeg har stor respekt for mennesker som har integritet og tør å være seg selv og derfor synes jeg det var utrolig kult at min kjære BFF var nominert <3 #Stolt

Det siste året har vi blitt en stor gjeng med sterke openminded damer som heier på hverandre og unner andres suksess. Disse jentene er unike og talentfulle på hver sin måte og jeg digger de! I går var mange av oss på Line sin birthdaybash på Eik 2 etage, min gamle arbeidsplass. Jeg jobbet der i bookingen da det startet før det took av med «Boobs» og jeg ikke fikk lov til å ha noen dagjobb lenger. Dette var en fantastisk kveld og jeg gleder meg til neste samling! 🙂

Min BFF Jon har nå rundet 30 endelig. Fantastisk alder 🙂 Hihi.. Vi hadde en feiring for han også denne uken også. Jon er et vakkert menneske og tiltrekker seg mange mennesker som tør å tenke utenfor boksen. Alltid gøy å treffe hans venner. Det var også ekstra stas å få sosialisert med Solvår  som har gjort min permanent makeup siden hun startet og har blitt en god venninne av meg. Jeg er så utrolig imponert hvordan hun har bygget opp sin business. Hardworking og utrolig talentfull. Nå skal jeg snart fylle på min permanent makeup selv. Blir digg med litt «me time» 🙂

Tusen takk for all positiv energi folkens! Dette har vært en morsom uke med mye sosiale happenings, så nå skal jeg holde hviledagen hellig. Skal bli godt å subbe rundt i pysjen sminkeløs, lese bøker å ha helt fri 🙂 Gotta <3 it!

<3 LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *