FRIHET

Jeg har nettopp gitt ut en bok med tittelen «BRA NOK!» som handler mye om frihet til å være seg selv. Og fortsatt opplever jeg daglig at mennesker forsøker fortelle meg hvem jeg skal være og hva jeg skal gjøre. Hva er det de ikke forstår? Meg kan de bare glemme å herske over. I 2008 tok jeg et steg ut av «pleaserrollen»  og sluttet jage etter status, utseendet og penger. Det handler ikke lenger for meg om å strebe etter det perfekte eller å være best for enhver pris.  Jeg kan ikke leve opp til alle andres forventninger. Det er kun 24 timer i døgnet og jeg er bare et menneske. Balanse og god helse er noe jeg setter høyt. For uten helsen er jeg ikke i stand til å leve det livet jeg ønsker. Hvorfor kan ikke bare folk være seg selv, la meg være meg selv og akseptere at vi er ulike.

Husk at du er  unik og verdifull akkurat som du er og ikke la noen andre gi dg følelsen av noe annet!

<3 LA <3