LA Lifestyle

Jeg synes det er lett å spise sunt. Det er jo masse god sunn næringsrik mat. Det handler jo bare om å bestemme seg for å spise litt renere:) Men alt avhenger av målet og om man vil det sterkt nok klarer man det.

Min stylist BFF og nå Farmen aktuelle Jon var med min Supermann og meg og pumpet på Haralds i dag. Håper jeg nå kan få han hektet på styrketrening;) Det hadde vært så gøy!

Mange jenter tror de blir svære bare de ser på vektene. Bullshit! De skulle visst hvor hardt jeg jobber for å bygge muskler og hvor lang tid det tar. Man må være tålmodig og tenke langsiktig. Det handler om å ta rett valg hver dag i forhold til hva man putter i munnen, hvordan man trener, få nok søvn og være i balanse. Mange ulike faktorer som spiller inn for å klare å bygge muskelmasse.  Men jeg bygger stein for stein og fortsetter «Hypertrofi prosjektet» 😉 Koser meg på veien. I <3 styrketrening;)

Det er viktig å balansere og koble av i en hektisk hverdag. Jeg var så heldig å få massasje på mitt favorittsted for massasje Dai Kai. Aleks var min massør i kveld og jeg var meget fornøyd.

Min venn Jon og jeg drar hit rett som det er for å bli dullet med og det fungerer perfekt for å roe oss ned. Etter massasjen dro vi hjem til meg og lagde taco mens vi diskuterte prosjekter vi skal gjøre sammen for 2013 og så «Skal vi danse» semifinalen.

2013 blir et spennende år:)