Dubai


Jeg tok med meg min kjære og viste han Emiratene. Nå har min kjære Supermann og jeg kommet hjem fra en 10 dagers work & holiday i Midtøsten. Vi hadde en sporty dag med filming,  jeg leste på mental trener studiene mine og jobbet med foredraget mellom tanning, training, deilige middager og masse «us time». Heldighvis fikk min kjære tillatelse til å være med meg og kunne jobbe fra Dubai. Det er så utrolig deilig å jobbe i Dubai. Merker hvor friere og mer kreativ jeg føler meg der. Jeg sprudler over av ideer! Lett å tenke stort i Dubai!;)

Vi var borte i 10 dager og da vi var i Dubai bodde vi på dette hotellet som jeg absolut kan anbefale:)

http://www.hotelscombined.com/Hotel/The_Address_Dubai_Mall.htm

Vi spiste på verdens høyeste restaurant på 442 meter og det var en fantastisk opplevelse. Flott utsikt, superb service og meget god mat.
http://www.atmosphereburjkhalifa.com/

Vi rakk å stikke innom gymet til Mr & Ms Fit Inger & Ian Houghton som har giftet seg siden sist jeg var på besøk. Herlige folk og utrolig snilt av Inger og åpne gymet spesielt for oss på hennes fridag. Utrolig imponert over at de har startet sitt eget gym i Dubai. Kunne tenke meg å bo og jobbe i Dubai en periode selv kjenner jeg. Føler meg veldig hjemme der og kjenner flere som bor der allerede.

Anbefaler dere å like deres Facebook side og ta en tur innom om dere er i Dubai. Hils gjerne fra meg;)

http://www.facebook.com/shpdubai?fref=ts

Websiden til deres PT studio.

http://www.shpdubai.com/

Inger begynte å blogge på oppfordring fra meg da jeg var der sist og hun har blitt en av mine favorittbloggere:

http://ingerindubai.com/

Ekte og rett fra levra blogg;)

Ellers var det et bra gym på «The Adress»  hvor jeg fikk ut min aggresjon og fikk slått og sparket i fra meg. Da er jeg som regel enklere å ha med å gjøre etterpå;)

Vi spiste selvfølgelig også en saftig biff med noen helt ville chips + mayo på Meat company Madinat med utsikten ovenfor by night. mmmm..
http://themeatco.com/locations/middle-east/dubai/madinat-jumeirah

Og som den stolte PUMA abassadøren jeg er måtte jeg jo selvfølgelig titte innom butikken på Dubai Mall for litt researching.
http://www.thedubaimall.com/en/shop/puma-1

For meg er jobb lifestyle siden jeg kun jobber med det som føles rett i min mage og mitt hjerte. Livet er for kort tid å jobbe med noe man ikke brenner for. Jeg er flink til å koble av og ha full fokus når det trengs. Dette er noe jeg ønsker å bli enda flinkere på og dette er en av mange grunner til at jeg går «mental trener»  studiene på RAW Performance :

http://www.raw-performance.no/

Jeg har de siste årene blitt meget bevisst på spenningsregulering for å unngå stress og å ha fokus på optimal helse. Jeg ønsker å ha fokus på rett sted til enhver tid for å få maksimalt ut av mine prestasjoner. Øvelse gjør mester:)

I mange år drømte jeg om å bli som lifeguard Pamela Anderson.. På mange måter ble jeg det, men nå er jeg livredder IRL og synes at det er 10000 ganger bedre enn det jeg en gang drømte om. Som Personlig trener og livsstilsveiviser er jeg så heldig at jeg får redde liv og dette er uavhengig av mitt utseendet som nok var største grunnen at jeg i mine yngre dager ønsket å bli som lifeguard Pamela Anderson. Interresant å se tilbake på livet. Jeg har hatt mange spesielle mål som den gang var 100% dønn seriøse fra min side og jeg har nådd de og vokst på de. Merker at jeg har endret meg en god del og føler at verdiene jeg har i dag er sunne og gode.

Før jeg dro til Dubai hadde jeg en hel dag med 2 av de mentale trenerne på RAW Performance som drillet meg i mine verdier og min filosofi. Utrolig spennende! I 2009 da Sony music signet meg visste jeg knapt hvem jeg var og det må ha vært frusterende for de som jobbet med meg. Men det var utrolig godt å kjenne nå at min livsstilsendring/merkevareendring/utvikling som jeg har vært igjennom de siste 4 årene er ROCK solid! Nå vet jeg hvem jeg er og hva jeg står for. Det er tydeligere utad også og derfor forstår publikum og pressen mer i hvilken retning jeg er på vei og hva jeg står for. Det er deilig at jeg nå tør å være meg selv mer fullt ut og jeg jobber med å slippe meg enda mer løs og sprenge grenser. Jeg føler meg mer selvsikker en noensinne, men det mentale må trenes akkurat som det fysiske. Det er ferskvare og vi kan ikke ta det som en selvfølge at vi er mentalt tøffe om vi ikke trener på det.

Jeg virkelig digger mental trening og følelsen av å ha valgt studier som er skreddersydd for meg og mitt liv er helt rått!! Jeg VET at disse studiene vil gjøre at jeg får ut mer av mitt potensiale og blir en bedre utgave av meg selv både i jobb og på det private plan. Blir man god på kommunikasjon kan man lykkes på alle plan og jeg ønsker å være i utvikling resten av livet for å prestere enda bedre mot målene jeg setter meg i livet.

Dubai er mitt 2.hjem og det var stor stas å få vise dette til min kjære Supermann:)