Abu Dhabi – Emirates Palace

 

 

Her bodde vi på work & holiday da vi var i Abu Dhabi nå nettopp: http://www.kempinski.com/en/abudhabi/emirates-palace/welcome/

Vi bodde på en av palasset`s suiter og hadde egen butler. Pallasset er eid av staten og kostet like mye som ca. 2 det ville koste å skape 2 Lillehammer OL å bygge. WOW! Overdådig luksus med andre ord. Det er 2 bassengområder på hver side av hotellet og det er 1 km fra den ene til den andre siden. Man pleier vanlighvis å ta golfbil den strekningen. Det er jo utrolig varmt i disse tider. Hotellet har vel noe sånt som ca 9 restauranter av ulike nasjoner. Gymmet testet vi jo ut. Spa har de selvfølgelig. Man får gull cappucino, burger, sjokoladefondant +++ Vel, bare sjekk linken ovenfor. Det skjer vel egentlig ikke så mye ellers i Abu Dhabi utenfor palasset annet enn Ferrari worl, Formel 1, man kan besøke den berømte moskeen Sheikh Zayed Grand Mosque eller dra på eksklusiv shopping på :

http://www.etihadtowers.com/

Det er foreløpig mer action i Dubai. I Abu Dhabi er det mye næringsbygg og lite sosiale steder å «henge»  slik jeg opplever det.

God kveld Norge var i Abu Dhabi og gjorde et en liten reportasje på oss i Abu Dhabi. Min kjære er jo også min klient og etter han begynte å trene hos meg (da var vi ikek kjærester) har han jo gått ned 20 kg og endret livsstil, så en fin sak synes jeg:)

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/stormforelsket-lene-alexandra-klar-for-bryllup-og-barn-3898239.html

Overse tittelen på den saken folkens, det var ikke våre ord. Min gode venninne Samantha (journalisten) har nok feiltolket meg litt. Verken min kjære eller jeg sa i intervjuet at vi har planer om barn og bryllup, men kun at mulighetene er der om vi skulle ønske det i framtiden. For meg er det et stort skritt at jeg i det hele tatt er i et forhold og jeg har ingen hastverk med barn og bryllup per dags dato. Fokuset er fortsatt på karriere, så tar vi en dag av gangen:)

Og når vi først snakker om karriere:

Fikk en email fra jomfrureiser i dag om at det er så mange som har meldt seg på vår treningsreise til Fuerteventura med Sporty Anne Marte: http://www.annemarte.no/ i februar at de ønsker at vi skal arrangere flere turer!!JIPPI!!

Vekk fra kulda og til varmere strøk !

SUN & PUMP GIRLS!!

http://blog.lenealexandra.com/?page_id=1124 (Her kan dere lese om LA TRAVEL)

Håper dere får en fantastisk uke og når alle de målene dere setter dere. Husk at det er opp til dere å bestemme dere for om dere skal nå målet deres eller ikke og legge en strategi for å få det til!

HEIA!!;)

LOVE FROM YOUR LA;)