«LA Fighters» i verdens største triathlon :)

I fjor meldte gutta i «LA Fighters» seg på flere triathlon og deriblant VERDENS STØRSTE triathlon som foregikk i London denne helgen for sikkerhets skyld. På dette triathlonet ønsket de at jeg skulle være med som «spillende trener» og dette ble sesongavslutningen hvor vi skulle ha fokus på teambuilding og å ha det gøy sammen. Aina ei av mine Superkvinne klienter dannet også et lag med sin mann og ei god venninne så vi var en fin gjeng på tur gitt;)

Vi reiste nedover på freddan og første kvelden var min kjære og jeg ute og spiste med noen engelske venner av oss på restauranten Gauthier som har en stjerne i michelin guiden. Vet ikke helt hvorfor restauranten har fått denne stjernen, men det var hvertfall bra service. Det som var litt annerledes enn andre steder var at det stod hvor mye kcal det var på hver rett i menyen + at man kunne si ifra hvilke allergier man hadde. Jeg fikk f.eks maten min uten laktose og gluten:) Morsomt for ei nerdinne som meg:)

Dagen før vi dro begynte jeg på «mental trener» studiene på RAW Performance og det var utrolig spennende. Opplegget er som skreddersydd for meg. Det var ekstra kult å kunne trene på det jeg hadde lært når vi skulle delta i dette team triathlonet. Riktignok var vårt fokus mest å ha det gøy denne gangen, men siden jeg ikke er så glad i å løpe og det var det som var min oppgave måtte jeg ha fokus på rett sted. Jeg merker at etterhvert som jeg har kastet meg ut i mange ulike utfordringer igjennom livet skal det litt mer enn å delta i et triathlon hvor jeg har som oppgave å løpe 5 km for å vippe meg av pinnen. Jeg vet hvordan jeg skal tenke, avspenne og fokusere før slike utfordringer og tok dette veldig pent. Herlig å føle seg erfaren. Vi i «Team LA» fungerte litt som «faddere» for «Team Aina» og det var veldig gøy å se hvor bra de greide seg. Litt nervøsitet var det jo, men de imponerte virkelig og jeg kjente jeg ble stolt på deres vegne. Mitt mål er alltid å være i bedre form enn gjennomsnittet og at mine klienter skal være i bedre form enn meg, så det var jammen godt at Aina slo meg med noen sekunder på løpingen.

Mannen hennes imponerte stort med svømmingen og hennes venninne kom helt fra Nedeland med en liten krabat på bare noen måneder «under armen» og hun syklet på en «city bike». DET kaller jeg sporty! Supert forbilde som mamma spør du meg. Man behøver vel ikke slutte å være med på ting bare fordi man får barn. Utrolig kult av henne å bare dra med seg kid`n. Ungen var to.m med oss på Nobu 😉

Team «LA Fighters» ble nummer 54 av 300 team og «Team Aina» ble nr 108. Vi hadde ingen ambisjoner annet enn å ha det gøy, så det ble absolut en gledelig overraskelse å se på nettet etterpå at vi hadde gjort det såpass bra. Min kjære mann slo rekord på svømmingen. Helt utrolig siden han ikke hadde svømt siden Trollveggen triathlon. Men er man Supermann så er man Supermann! Han har så vinnerinstinkt og er virkelig mentalt tøff. Han sa før triathlonet at han var keen på å slå rekord i dag, så gjorde han det og! Damn, that`s HOT HOT HOT!

Selv er min rekord på 5 km kun 28 minutter og jeg løp på 28,30 om jeg ikke husker feil. Så jeg var fornøyd med egen prestasjon. Må innrømme at jeg ikke akkurat har løpt så mye den siste tiden siden mitt fokus har vært på muskelbygging 🙂

Lørdagen dro vi ut og spiste på «Nobu» en restaurant jeg har hørt veldig mye om fra før. Selskapet var jo utrolig godt, så det var umulig og ikke nyte den kvelden. Maten var japansk og utrolig bra. Untatt sjokoladefondanten, for den lager min kjære faktisk bedre;)hihi.. Interiøret syns jeg var litt kjedelig, men stemningen var bra og det var mye folk der. Det var ikke et stivt sted, men mer laidback og det passet oss vel egentlig bra..

Tror jeg må ha blitt matforgiftet eller noe, for natt til mandag spydde jeg hele tiden og jeg sov til 1500. Føler meg bedre allerede nå og har tro på at jeg er frisk i morgen slik at jeg kan trene mine Superkvinner og Supermenn;)

Ikke mange dagene til min kjære og jeg reiser avgårde til Abu Dhabi og dubai nå og innen den tid skal jeg på «mental trener» studiene, hente min lille Audi baby på Møller og pakke, så her går det unna gitt;) Det blir uansett en work & holiday siden både min mann og jeg er inne i hektiske tider, men litt «us time» skal vi nok få til også;)

Skap den uken dere ønsker folkens;)

Klem fra LA;)