LOMPEPIZZA MED KYLLING

Lompepizza er kanskje en av de enkleste og diggeste rettene ever. Yummi!

Du trenger:

Lomper (Jeg liker best Buer sine)

Tomatpure

Kylling

Grønnsaksblanding

Gulost

Slik gjør du:

Legg bakepapir på et brett, legg 2-4 lomper på, smør tomatpure på lompene, stek oppkalling og legg på lompene, ha på ønskede grønnsaker. Selv brukte jeg en ferdig wokblanding fra butikken. Legg på noen osteskiver på toppen. Jeg satt lompepizzaene midt i ovnen på 225 grader i ca 10-15 minutter. Stek gjerne litt lenger om du liker osten mer porøs og brent. Jeg liker den mer «bløt» selv. Så pyntet jeg med fersk basilikum, oregano og noen cherrytomater jeg skjærte i to.

Voila! Enkelt , raskt og digg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *