Jeg snublet ned trappen og begynte blø

3.juli dro jeg og min hunk Stian Lindblad på vår første kjæresteferie til Cannes i Frankrike. Vi bestilte Transfer med bil fra flyplassen for at det skulle gå smidig for seg og vi bor på hotell JW Marriot som ligger rett ovenfor beachcluben Baoli som jeg har vært på flere år på rad og har vært veldig fornøyd med.

Servicen på hotellet har vært bra sålangt. De spanderte til og med morgenkaffen min på meg da jeg skulle ut på powerwalk fordi de var så imponert over hvor sporty jeg var og synes det var så spennende at jeg og stian konkurrerte i Fitness. Det er så hyggelig når folk engasjerer seg og er positive til det vi gjør. Vår servitør Axel på Baoli beach var også veldig forståelsesfull og forstod at vi kun kunne spise spesialbestilt mat. Jeg blir så glad når folk forstår. Da er det jo ikke noe problem å være på diett på ferie 🙂

Første dagen vi skulle ned på stranden hadde jeg valgt wedges ( høye heler) fordi jeg synes det gjør beina mine lenger og ser bedre ut. Dere aner ikke hva som skjedde.. Jeg filmer til youtube og går for tiden med et kamera eller mobile i hånden og mitt første møte med Baoli i sommer var altså at mens alle stod og så på snublet jeg ned trappen og nærmest stupte inn i disken der man blir tatt imot. Litt flaut.. lol.. Gsus.. Jeg skulle bare tatt Havaianas. Begynte å blø og greier.. Fikk en lærepenge og har brukt flip flops resten av uka for å si det sånn.. hehe.. Det funny er at jeg har det på tape.. Mulig det dukker opp på min Youtube kanal.. Min youtube produsent og videograf Jon Anders Martinsen bestemmer det da han har fått frie tøyler til å klippe som han vil av meg. Foreløpig har vi postet et klipp og det kommer et til denne uken. Vi har også filmet en youtube dokumentar som kommer etterhvert. Jeg er i ferd med å digge å skape Youtube. Kjempegøy om dere vil abbonere. Trykk her Og kom gjerne med innspill til hva dere ønsker se på min kanal. Kommenter under klippene , still spørsmål dere lurer på 🙂 Jeg skal gjøre mitt beste for å svare dere. Dere ønsket noe mer personlig, så jeg svarer på det meste.

Solsengene på Baoli har ulike priser:

Første rad: 60 euro, «Vanlige» 40 euro, Ute på bryggen.. 80 euro og helt ut på tuppen for de som vil ha «det beste» 150 euro».. Ja, du hørte rett.. For noen er det viktig å ligge på første rad eller å vise at de bruker mest penger.

Følger dietten som normalt. Det kan være at Stian og jeg skal delta i noen konkurranser i høst og derfor er vi på diett. Men avgjørelsen blir nok ikke tatt før det nærmer seg. Vi får se om vi kommer i den formen vi ønsker. Målet er jo selvfølgelig å slå sin egen beste form først og fremst. De første dagene hadde jeg med meg «foodprep» fra Norge og spiste min kylling og ris på stranden mens jeg bestilte en deilig salat ved siden av. Stian hadde ikke med, men vi kan mye om kosthold og næringsinnhold slik at vi kunne velge erstatninger til dietten jeg har satt opp til Stian på beachen.

Mange mener det ikke er mulig å spise sunt ute på restaurant. Det er stian og jeg uenig i. Vi bestilte kalv og grønnsaker. Det er bare å be om at de steker uten olje og at du ønsker uten saus. Enhver restaurant med god service vil ikke se på det som et problem. Jeg har selv jobbet som servitør og gjorde alltid mitt ytterste for å gi kundene en god opplevelse.

Stian likte dette bildet. Selv har jeg sett bedre bilder av meg selv, men poster det for hans skyld da vi ikke har så mange siden jeg ofte er litt lei av å bli tatt bilder av.. Det ville dere kanskje ikke tro, men det er sant. Skjønne Stian vil jo ta bilder av meg hele tiden, men jeg kjenner ofte på at jeg bare vil leve i «virkeligheten» .. Hehe.. Men som vi diskuterte.. Hva er egentlig virkeligheten nowadays?

Vel, på bildet satt jeg veldig fokusert og lyttet til et foredrag om Fett siden jeg nå tar en ny utdanning og utdanner meg til kostholdsveileder da dette med kosthold er en stor lidenskap for meg. Jeg er selvlært og kan mye grunnet spiseforstyrrelser og fitnesskonkurranser, men jeg er sulten på mer kunnskap. Nå vil jeg bli en enda bedre coach.

Her spiser min hunk Stian Salt med Fersk tunfisk, egg, salat og sort ris 🙂

Iskaffe uten sukker 🙂 Mmm ..

Bildet er tatt på Fitlane som er nyoppusset og kjent for å være Cannes beste treningsstudio for tiden. Vanlighvis er det jeg som leder treningene til Stian og meg siden jeg ofte liker følge et strukturert program og liker lede, men på ferien har jeg «tatt fri» og gitt ansvaret til mannen. Det føles godt å kunne ha en mann jeg kan delegere ansvaret til. Det ble da oldschool pumping, men dere ser jo på Stian at det fungerer. lol.. Vi fikk skikkelig pump og hadde det kjempegøy. Skikkelig lekne og glemte nok litt tid og sted. Selv har jeg trent en del tung og få reps over en periode, så det var skikkelig digg med en økt med mer isoleringsøvelser og høyrep. Jeg liker best å lede selv og er selektiv med hvem jeg lar meg bli ledet av. Men mannen min har trent i 20 år og har mye kunnskap selv om det kun er hans hobby. Vi deler mye kunnskap og diskuterer ulike ting. Vi er ikke alltid enige og da kan det bli opphetede diskusjoner, men hva hadde vel livet vært uten lidenskap? Lol..

Vi tok oss en tur til Gamlebyen og skulle på byens beste biffrestaurant siden jeg ELSKER biff. Proteiner som mine muskler elsker 🙂 Desverre var det en satt meny hvor det ikke var mulig å komme med spesialbestillinger slik vi har når vi er på diett, så da måtte vi rusle noen meter til på brostein i høye heler mens Stian støttet meg. Det var verdt det, for på Le Marais Fikk vi akkurat det vi ønsket oss. Et stykke biff, litt potet og grønnsaker. Vi er ganske enkle sånn sett 🙂 Eh.. Noen vil nok mene vi er sære og vanskelige.. hihi.. Vi kaller det vel målbevisst 🙂

Det er flere som har sendt snapper og lurt hvor vi er, hvor vi trener, bor osv og derfor tenkte jeg bare lage dette blogginnlegget til dere slik at dere kan booke dere inn på akkurat samme steder om dere ønsker. Hyggelig at flere av dere ble inspirert til å dra til Cannes! Jeg elsker dette stedet og har vært her flere ganger. Det er så mye vakkert å se på og så mye bra stil.

God sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *