Skal jeg stille på NM i Fitness i år tro?

Foto: Min kjæreste Stian insisterte på å ta dette bildet. Han får fram sider i meg jeg nesten hadde glemt jeg hadde.Vel, formen kommer seg og i «vår verden» er det helt innafor å flexe litt. I vår verden er det vel mer unormalt og ikke gjøre det når jeg tenker meg om.. lol.. Men fortsatt mye fett som skal av for å komme i konkurranseform. Ps: Dette er prestasjon og ikke helse. Altså ikke slik man bør gå rundt til hverdags!

KONKURRANSE GJØR OSS BEDRE 

Jeg er nå i gang med ny konkurranseoppkjøring igjen og storkoser meg på diett. Når jeg er på diett mot konkurranse kjenner jeg at mine sanser blir skjerpet og at jeg er mer i kontakt med mine følelser. Alle følelsene mine blir forsterket enten jeg er glad , rørt eller trist.  Egentlig skulle jeg bare stille den ene gangen i Los Angeles i januar 2016. Men jeg endte opp med å stille i flere konkurranser i 2016 samtidig som jeg endte opp med å starte Team LA Lifestyle som jeg coachet og ledet flere utøvere. Vi startet også Bikiniakademiet som har hovedfokus på helse og livsstilsendring samt å styrke kvinner både på innsiden og utsiden. Bikiniakademiet er ingen gratisbillett til scenen, men man lærer hva som skal til og om man jobber hardt kan man bli tatt ut til å delta for Team LA Lifestyle som utøver. Vi har også utøvere som blir fulgt opp av våre webcoacher som ønsker å stille for vårt team. Utrolig hyggelig at så mange ønsker å stille for vårt team og digger hva vi står for.

GIRLPOWER – Antijante – Nei til mobbing. Sammen er vi sterkere! 

Sannheten er vel at jeg har stor lidenskap for fitness og det ligger mitt hjerte nært. Jeg digger det å jobbe fokusert mot et konkret mål. Det var jo en drøm å stille i fitness  da jeg var 16 år som jeg har fortalt tidligere. Jeg manglet bare styrken, selvsikkerheten og kunnskapen. Det å konkurrere gjør meg fokusert samtidig som jeg kjenner at jeg får mer energi og produserer mer på andre arenaer samtidig. Det føles som om jeg får superkrefter og jeg blir veldig gira på diett. Ja, jeg vet det høres sikkert helt crazy ut og det er det nok og. Story of my life… 😉 Jeg føler ofte jeg presterer bedre under press.. litt «living on the edge»..

Om jeg kommer i bedre form enn jeg var i fjor på NM vurderer jeg altså å stille igjen i høst. I såfall vurderer min kjære og jeg å stille på Arnold Classic i Barcelona også.  Men hovedfokuset er på å lede Team LA Lifestyle og Bikiniakademiet,så jeg må vite at alt er under kontroll om jeg skal kunne gå all in i konkurransen da jeg føler jeg har et ansvar som leder. Jeg er heldig å ha med meg dyktige coacher på teamet denne gangen. Mette Ulseth, Fride Johansen og Karianne Amundsen som selv har stilt og er webcoacher i LA Lifestyle har full kontroll og jeg har kun overordnet ansvar denne gangen. Det føles veldig bra. Det er viktig å gjøre det man er god på og delegere bort det man ikke er like god på. Man kan ikke klare alt alene. Sammen er vi sterkere!  Mette Ulseth er jo dessuten fitnessproff og vi er heldig som har henne med på laget.

Det er mulig jeg prøver meg på en ny type klasse 2 uker før på Sandefjord Open for gøy. Men forløpig har jeg ikke tatt noen valg. Målet er å nyte prosessen, lære underveis og å komme i mitt livs beste form. Det å delta i fitness gjør meg til en bedre fitnesscoach samtidig som jeg føler at jeg vokser både som menneske og leder. Jeg opplever enormt mye mestring ved å jobbe dedikert og disiplinert for å nå mine mål. I Sandefjord vurderer jeg å stille i enten Bodyfitness, Womans Physique , womans fitness eller Bikini. Noen ganger gjør jeg det jeg er god på og tenker «Why change a winning team», men samtidig drives jeg av nye utfordringer og spenning. Det å gjøre ting jeg ikke har gjort før og å sprenge grenser gjør at jeg føler jeg lever. Det gir meg god livskvalitet!

Nå er det ekstra gøy å være på diett også siden min nye kjæreste Stian også er fitnessutøver og vi er på diett sammen. Jeg merker at Stian er veldig bra for meg. Han gir meg mye kjærlighet og jeg kjenner at det gir meg masse ekstra energi som gjør at jeg presterer bedre på flere arenaer. Så deilig! Jeg kjenner at forholdet gjør meg sterkere! Amazing <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *