Dagens treningsøvelse

#reklame

Fashion Photographer Prinsessen av Frogner

Dette er en av øvelsene på et superpopulære Buttlift programmet vårt som har løftet rumpene til mange jenter over hele Norges land og sørget for at flere har fått mindre vondt i rygg og knær ved å få en sterkere rumpemuskulatur. Buttlift programmet er et treningsprogram med 4 ulike faser som du følger i 4-6 uker med 3 ulike dager for rumpemuskulaturen spekket med mange ulike øvelser som treffer rumpemusklene på ulike måter slik at rumpemusklene blir stimulert og vokser seg sterkere og rundere. Vi får SÅ mange bra tilbakemeldinger på dette programmet og ukentlig får vi før og etter bilder fra jenter som takker oss.

Denne øvelsen kaller jeg Lårcurl på ball. Mange sliter med å få kontakt og vekst i sin hamstring ( baksiden lår). Denne øvelsen får man utrolig god kontakt med muskulaturen på bakside lår.

Slik gjør du:

Ligg med begge beina på ballen og løft bekkenet. Ha armene ned langs siden. Stram lårets bakside-muskulatur og trekk ballen mot deg. Sørg for å presse hoften opp mot taket hele veien og senk deg rolig ned når du skyver beina vekk fra deg igjen.

Om du kjøper deg en ball kan denne øvelsen enkelt gjøres hjemme. Prøv den gjerne ut! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *