Mine første 7 måneder som leder for LA Lifestyle AS

Hei alle sammen 🙂 Nå er jeg i Spania og besøker ei venninne. Første kvartal av 2017 har tatt helt av på mange måter. Det har skjedd så mye på rekordtid at jeg knapt husker hva som har skjedd 🙂 Lol.. Det er sjelden jeg stopper opp og ser meg tilbake. Som regel har jeg fokus på hva som skjer akkurat nå og hvilke mål jeg skal nå framover. Det er slik jeg får ting gjort. I do whatever it takes.. Og det er kanskje derfor jeg ikke har tid til mannfolk! lol..Min lidenskap for det jeg gjør og min drive er nok altfor stor. Min kjærlighet til arbeidet er nok større enn kjærlighet for menn enn så lenge..Jeg ønsker ikke å være en «talker», men en «doer» og da må jeg ikke bare prate om det, men gjøre det. Walk the talk!

Når jeg gjør det jeg sier at jeg skal gjøre opplever jeg at jeg har selvrespekt og er stolt av meg selv. Dette gjør meg mer selvsikker og ikke like avhengig av ytre bekreftelser som om jeg hadde sagt jeg skulle gjøre ting, men ikke gjennomført det. Integritet er viktig for meg. Jeg må stå for det jeg gjør. Hadde jeg ikke gjort det jeg sa jeg skulle gjøre ville jeg opplevd å miste litt selvrespekt og oppleve det motsatte av mestring og økt selvtillit. Jeg har tro på at det er viktig at vi mennesker tar oss selv på alvor. For å bli respektert er vi først og fremst nødt til å respektere oss selv.

 

Det er mange som sier til meg at jeg må stoppe opp og lukte på blomstene og at jeg må se tilbake på hvor langt jeg har kommet. Men hadde jeg brukt så mye tid på det tror jeg ærlig talt ikke jeg hadde greid å realisere så mange av målene mine. Men det er slik jeg er skrudd sammen. Vi lever antagelig bare en gang og jeg ønsker å få maksimalt yt av livet. Realisere drømmer og nå mine mål. Riktignok ser jeg gjerne tilbake på tidligere prestasjoner jeg er stolt av når jeg skal hente opp motivasjon for å sprenge nye grenser og å nå mål og det gir meg enormt mye. Men ofte visualiserer jeg mye og ser for meg hvor jeg skal være når jeg når målet og det gjør meg supergira! Jeg setter av tid til å drømme og tenke stort . Da reiser jeg som regel bort for å få tankene vekk fra hverdagslige ting. Så når jeg nærmer meg hjemreise lager jeg en «How to do it» plan hvor jeg stiller meg selv spørsmål som Hva er det som skal til for at du skal nå målet? » , Har du de ressursene som skal til? Hva er det som kan hindre deg på veien mot målet? Er det realistisk? Hva må til for at du skal klare å realisere målet?

Nå er jeg10 dager i Spania hvor jeg lader, ser tilbake på året og evaluerer. Hva har gått bra. Hva kunne ha gått bedre? Hva må vi endre? Hvike mål skal vi nå i 2017 og hvor skal vi være om 10 år. Når jeg ligger i ro noen timer blir jeg overkreativ og får hundrevis av ideer. Det er da jeg skaper og legger stragegi.

 

Som leder har jeg hittils forstått at mye av min oppgave er å ha visjonen og strategien for selskapet og å drive teamet framover mot mål. WOW, utfordrende og spennende på samme tid, men på mange måter er dette drømmejobben for meg uten at jeg på forhånd visste at det var det. Dette er jo virkelig noe jeg synes er dritkult å gjøre.  Jeg digger jo å nå mål og når jeg kan skape resultater igjennom andre og sammen med andre i team er det jo titusen ganger gøyere! Jeg er langt fra utlært, men jeg er villig til å lytte og lære. Jeg vet at jeg ikke kan og vet alt best og jeg behøver heller ikke å kunne og vite alt best. Mitt mål er å skape de beste resultatene for våre kunder og om det er jeg eller en av de dyktige coachene eller andre i teamet mitt som gjør jobben spiller det ingen rolle.

Vi er et team som sammen skaper resultater. Ingen klarer alt alene, men sammen er vi sterkere!

Jeg har dyktige fagfolk jeg jobber sammen med og det er viktig å la de få ha sine ansvarsområder slik at jeg kan spille de gode så de kan skinne og få annerkjennelse på det de er gode på. Min rolle oppi alt føler jeg på mange måter er mer som en katalysator og pådriver som sørger for at ting skjer. Jeg forsøker med min minimale ledererfaring å styre skuta i riktig retning ved å lytte til de i mitt team og ved å ta avgjørelser når jeg må. Samtidig bruker jeg mye tid på å snakke med mennesker som har gjort det jeg nå skal gjøre for meg for å modellere de og innhente den kunnskapen jeg trenger for at vi skal nå våre mål. Jeg forsøker så godt det går å inkludere teamet i avgjørelser som skal taes, men noen ganger strekker ikke tiden til og da er jeg nødt til å stole på min magefølelse og tenke hva som er det beste for teamet og vår framtid. Jeg ønsker jo å skape trygge arbeidsplasser og et godt arbeidsmiljø for de fantastiske jentene som jobber for meg.

Jeg jobbet alene som grunder i ca 15 år og jeg må si at det gir meg SÅ mye mer mening nå som vi jobber i team. Det å kunne komme med både positiv og konstrukt feedback for å gjøre de jeg jobber med bedre og å bidra til at de vokser og at vi sammen i et team blir sterkere og derfor kan skape enda bedre resultater for våre kunder.

For lets face it! Uten dere har vi ikke lenger drømmejobben! Så TUSEN TAKK!!! Vi kunne ikke gjort dette uten dere!

Vi i LA Lifestyle brenner for å bidra til at du blir den sterkeste utgaven av deg selv! Vi har dannet vårt lille Los Angeles i Norge hvor vi heier på de som er annerledes og hvor vi beundrer og lar oss inspirere de som er bedre enn oss. Vi ser på konkurranse som noe sunt som gjør at vi pusher grenser og utvikler oss. Vi brenner for girlpower, er imot mobbing og har nulltoleranse for baksnakking! Vi ønsker å dele kunnskap og bidra til å styrke våre powersisters. Det å bidra til å skape feminine, sterke powerladies og framtidens lederkvinner som står på egne bein.

Derfor har vi nå skapt en helt egen workshop som kommer til å være på Fitness Express 29.april hvor dere får blant annet foredrag med proffutøverm tidligere Europamester i Bodyfitness Mette Ulseth om kosthold. «Spis næringsrikt og nok!». Foredrag med tidligere Europamester i Bodyfitness Vibeke Litland «Alt avhenger av målet»!  Dere kan lese mer om workshopen og bestille her 

Vi tilbyr webcoaching som dere ser på vår nettside www.lalifestyle.no , men vi ønsker å møte dere personlig også da vi tror at ved å møte dere personlig , instruere teknikk og svare på deres spørsmål vil vi kunne bidra til å øke deres kunnskap og sørge for at dere blir enda mer selvsikre og sterke slik at dere kan skape enda bedre resultater på vei mot deres mål!

Vi storkoser oss med planlegging av workshopen nå og alt vi vil er at dere skal lykkes!

Håper å se dere på workshop babes! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *