Gårsdagens date med en verdensmester

Foto: Fra Julie sin Facebook

Har du noen gang opplevd å møte noen som har samme verdier og har nesten helt lik tankegang som deg selv? Når den andre snakker kan du nesten fullføre deres setning og du tenker hele tiden at du er enig? Har du møtt de personene hvor du sitter og nikker til alt de sier og hvor du merker at du din personlighet og væremåte blir enda tydeligere sammen med den personen? Når det nesten er skremmende hvor likt dere tenker? 

Dette var opplevelsen jeg satt igjen med etter gårsdagens date med verdensmester i Bodyfitness Julie Oftedal. For et fyrverkeri av ei rå dame. WOW! Respekt! Jeg møtte henne her i Spania. Julie har har hus her nede og siden vi har felles interresser fant vi ut av det ville være hyggelig å hooke up. Det er lenge mellom hver gang jeg møter noen som er så inspirerende. Damn, snakk om å «walk the talk» og å være målbevisst. Sjelden har jeg vært SÅ gira på å dra på gymet og trene hardere som etter å ha truffet Julie. Den dama er jo helt ekstrem og gjør det ikke akkurat halvveis. Hun har et vinnerinnstinkt ut av en helt annen verden! Jeg digger mennesker som tør å være seg selv 100%. Mennesker som går utenfor boksen og tør gå egne veier inspirerer meg. Jeg digger mennesker som går ALL in og er litt crazy! Slike mennesker gjør meg rørt <3

Julie deltok i sin første fitnesskonkurranse i 2012, men kom ikke til finalen. Hun ble sittende i finalebikinien som hun ikke fikk gå på scenen med og satt med godteriposen i fanget superforbanna. Neste gang skulle hun ikke sitte i salen nei. Hun sa klart i fra til Presidenten i NKF Tone Opheim at bare vent å se. Neste gang skal jeg være bedre enn alle de andre.

Hun var villig til å gjøre ALT som skulle til + litt til. Hun har ikke vært redd for å legge på seg offseason og hun har tidvis trent 2 ganger per dag. Hun har spist næringsrikt og passet på å få i seg nok mat siden 2012 på grunn av sitt langsiktige mål. Hun har trent grisetung styrketrening med gutta for å bli sterk og bygge muskler. Hun tar 120 kg i bøy og 170 kg i markløft. Hun har jevnlig tatt bilder,  studert sin fysikk for å se  hva som kan forbedres. Hun er ikke så aktiv på sosiale medier ( insta: traininsane) fordi hun er ikke så opptatt av det og å skaffe seg sponsorer. Hun er mer opptatt av å drive med det hun liker og det å bli best. Da er det viktig for henne at hun har fokus på målet og hun selekterer bort alt som ikke tar henne et skritt nærmere målet.

Dette gjorde at hun i 2016 stod øverst på pallen og ble verdensmester! 

Trodde dere hun var fornøyd med det? Det måtte jo være et antiklimaks når man har nådd et så stort mål spurte jeg.. Joda, men nå var fokuset å konkurrere i proffligaen og hun hadde ikke gjort det enda siden hun ikke følte hun var klar for det enda fordi hun må forbedre seg. Det var så utrolig inspirerende å høre hvor sulten Julie fortsatt er etter å ha blitt verdensmester. Noen ville kanskje ha tenkt at nå var de fornøyd og at de ønsket å legge opp etter en slik tittel. Men ikke denne dama nei. Julie oser lidenskap for sporten og er fortsatt sulten. Et forbilde som viser at det er mulig å realisere drømmer og nå mål og man er villig til å jobbe beinhardt. Vi snakket om motivasjon og hvordan man hele tiden kan motivere seg selv ved å se tilbake på tidligere prestasjoner, la seg motivere av de små tingene som et bilde av en veltrent utøver du beundrer eller å sette seg styrkemål. Det er så mange muligheter om man bare velger å se de.

God damn! Og ikke nok med dette! Julie er ikke ei dame som lar seg pille på nesa. Hun er dønn ærlig direkte og står for det hun sier og gjør. Hun er smart , hardworking og står på egne bein. Hun er opptatt av frihet til å være seg selv. Hun følger sine drømmer og jobber beinhardt for å nå sine mål! Hun er også full av kjærlighet, omsorg for andre og girlpower. Hun mener at sammen er vi sterkere!

What a power lady! My kind a lady! #DagensGirlcrush

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *