Bikiniakademiet fekk besøk av TV2!

#reklame

For Bikiniakademiet nærmer det seg farleg slutten for denne gong.

I helga var gjengen samla igjen til 2 dagar med bikiniprat, treningsglede, inspirerande foredrag og glade, sporty mennesker. Mange begynner å bli klare for scena, som bare er 1 veke unna, og vi som ikkje skal stille, følger nøye med, heiar på atletane og lar oss inspirere.

IMG_1974

LØRDAG

Lørdag starta dagen tidleg, då dei hadde mykje dei skulle gjennom. Dei møtte opp på Ullern Trening som vanleg, klare til dyst.

IMG_2024

Jentene fekk gjennomgang av siste fase av desse 4 månadane som har gått, og for dei som skal stille er denne veka PEEKWEEK, og siste veka før dei skal på scena! Konkurranseforberedelsar og formsjekk er viktige saker då! Fotograf Jørgen kom tok formsjekk-bilder av jentene.

Flotte, flinke Wenche kom og leverte bikinier. Kan dere tenke dere kor mykje jentene gleda seg til det og for ein ekstase det må vere å åpne den eska med den finaste bikinien dei nokon gong har hatt for første gang!? Følg bikinidama vår HER.

IMG_1985

Linn Kristin fra Tonelise Akademiet holdt foredrag denne lørdagen. Vinnerskalle! Følg ho HER.

IMG_2023

Fitnessdronninga Veronica Bødtker hadde poseringstrening med jentene og lærte dei korleis føre seg på scena, overgangene ved posering og korleis vere sexy on stage! Følg Veronica HER.

IMG_1976

Turnmester Espen Jansen er 10 ganger kongepokalvinner og holdt foredrag for jentene og trente med dei etterpå. Korleis er det mulig å få så mykje på bare ein dag, og oppleve alt dette? Jo, i LA lifestyle er alt mulig! 😉

IMG_2022

Mat fekk dei så klart også. Fitkitchen leverer alltid!

IMG_1982

Flotte coacher Vibeke og Sandra i dei nye teamgenserane og tightser fra Bodyshapes.no

IMG_1993

Teamleder, ambassadør og solstråle Tina!

IMG_1981

Blei lite poseringsbilder denne gongen, men mange av fitnessskoa som skal bli brukt på scena kommande helg har jentene fått tak i på Lillefrekke.no.

Og visste dere at TV2 var tilstades denne dagen?? Hmmmm, spennande! 😉


SØNDAG

IMG_2021

Søndag måtte alle møte uten sminke. Slik er det når dei skal ha makeover-dag, med sminke og hår i fokus, og ikkje minst PHOTOSHOOT med den fabelaktige John Andresen!

Frisør SaraHendrix Hair viste korleis man steller håret og får volum.

Makeupartist Dajana Tomanovic kom for å vise jentene korleis dei skulle sminke seg til konkurranse og viste dette på coach Lene Alexandra.  Følg Dajana HER. Alle hadde med seg sminkespeil og skulle lære seg sminkekunster og nye triks.

IMG_1997

Photoshooten er noko alle har venta på sidan start i Bikiniakademiet. John Andresen er ein av Norges råeste fitnessfotografer og kan virkelig yrket sitt. Han er eit så sprudlande, positivt vesen at du blir glad av å vere rundt han. Følg han HER.

 IMG_2002

Så, er dere klare for eit bildedryss fra teamsamlingens photoshoot? Here it goes! 

IMG_1994

  IMG_2001  IMG_2006 IMG_2007  IMG_2009 IMG_2010 IMG_2011 IMG_2012 IMG_2015 IMG_2016   IMG_2014 IMG_1996 IMG_1995

WOW, for nokre fantastiske bikinijenter! Og for eit team!

Følg Team LA HER og maten vi lager HER!

Kven kjem og heiar på jentene neste helg i Sandefjord??

Kunne du tenke deg å vere med på noko slikt?

Dere veit kva dere bør gjere då! Les meir HER.

Skrevet av Anita Veberg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *