Jeg elsker å inspirere andre til å bli en sterkere utgave av seg selv!

Hei Lene!?

Har lenge tenkt på å skrive til deg, rett og slett fordi jeg synes du virker som den ultimate kvinne. En sterk, tøff, smart og fremgangsrik kvinne det er veldig lett å se opp til. Jeg følger deg både på instagram og snapchat, og blir hele tiden så inspirert av måten du leder mennesker, og da spesielt oss jenter på. Blir så inspirert av måten du får oss til å føle oss bra nok, for det har du virkelig klart med meg! I mange år har jeg levd i et forhold med en mann som har trykket meg ned, styrt meg, brukt styrke, psykisk terror og makt til å leve slik han ønsket, hvilket har medført at jeg hadde selvtillit og selvfølelse på bunn, ikke følte meg bra nok i det hele tatt og rett og slett ble deprimert og syk.
Etter at jeg begynte å følge deg og dine råd har jeg skjønt at man faktisk kan være bra nok! Du har hjulpet meg veldig på veien til et lettere liv med mer selvtillit og bedre selvfølelse. Et liv der jeg klarer å tenke at «dette klarer du! Du får det til! Du kan klare alt du vil!» Sånn har jeg ikke klart å tenke siden jeg var 12 år og kjempeflink i turn.
Nå har jeg drevet fast med styrketrening i et par år, og elsker det! Det gir meg boost, energi og selvtillit. Jeg har begynt å brenne for trening og kosthold, og fått en drøm om å bli ernæringsfysiolog og PT, drømmen er å begynne for meg selv slik som du, å være coach og inspirere og hjelpe andre til et bedre, sunnere og lettere liv. DU har gitt meg inspirasjonen til å følge denne drømmen. Og det vil jeg bare takke for! Uten at jeg kjenner deg så vil jeg si at jeg synes du er ei fantastisk kvinne, som jeg vet veldig mange ser opp til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *