Kjøpte og solgte leilighet samme dag :)

Da var min første leilighet fra Kirkegårdsgata solgt og samme dag kjøpte jeg meg en ny leilighet. Når en dør lukkes åpnes en annen. Jeg liker å legge et kapitel bak meg og gå videre i livet. Følelsen av en ny start gir meg fornybar energi. Jeg forflytter meg nå fra Løkka som jeg har trivdes veldig godt til Majorstua. Location var ikke det viktigste når jeg skulle kjøpe meg ny leilighet, men jeg får mange kjentfolk som naboer nå. Selv har jeg alltid drømt om en leilighet med sprinkelbalkong og høyt under taket sentralt i Oslo, så en drøm har nå gått i oppfyllelse. Min megler Jan Gunnar Grunden i DNB har lært meg så mye når jeg skulle selge og kjøpe leilighet. For en ydmyk og snill megler. Han kommer til å komme langt! Jeg føler meg heldig som ble så godt ivaretatt som kunde. Jeg anbefaler han på det sterkeste om dere ønsker en megler dere kan ha tillit til at ivaretar deres interresser. Samtidig har jeg hatt flere gode rådgivere som har kommet med god støtte og innspill i prosessen.

Jeg gleder meg til å flytte inn i min nye leilighet og invitere til innflytningmiddag og fest med girlza. Samtidig blir det utrolig deilig med masse «me time» og ro. Elsker å starte dagen rolig med en Nespresso i hånden mens jeg tusler ut av soverommet i morgenkåpen til deilig pianojazz i mine myke komfortable tøfler <3

Jippi, jeg er så glad!!! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *