Use jealousy as motivation

Foto: Firstcovers.com
På veien mot målet er det normalt og få mange nei og utfordringer på veien. Det er da du har muligheten til å vise din styrke og hvs du er laget av. Mens noen unnskylder seg og gir opp fortsetter du med din dedikasjon og dine rutiner på vei mot målet. Eye on that goal! Spørsmålet er da om du tar et nei for et nei eller er løsningsorientert, tilpasningsdyktig og ser nye muligheter. For det finnes vel ikke bare EN vei til målet? Tør å ta sjanser! Du må tørre tape for å vinne. Hva er det verste som kan skje?

Either You WIN or You learn

Ikke gi deg selv om du får deg en på trynet. Ta det som motivasjon og klin til videre mot målet ditt!

Det at noen forsøker stå i veien for deg eller slenger med leppa betyr ofte at de ser på deg som en trussel. Ikke gå ned på deres nivå og sleng dritt tilbake. Det har du ikke tid til.

Ta det som et kompliment, nullstill med et smil raskt og fokuser på å se etter løsninger til hvordan du kan nå målet ditt!

Du kan ikke ta kontroll over andre enn deg selv og din mentale innstilling. Gjør alt du kan for å bli den sterkeste utgaven av deg selv så du kan oppleve framgang, mestring og stå stolt på målstreken over egen prestasjon.

Stol på prosessen og konkurrer med deg selv!

Du er bra nok!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *