I love My team 


Sandra Johansson gikk i klassen min på PT utdannelsen og jeg har leid henne inn ved flere anledninger siden den gang. Sandra har full kontroll på målinger, en fagnerd og veldig lojal. Jeg er stolt over å ha henne med på laget som webcoach for LA Lifestyle.


Tina møtte jeg da hun vant en Treningsreise med meg gjennom XXL og Puma til Miami og hun er nå Min assistent, promobabe , støttespiller og beste venn. Hun gjør hverdagen min SÅ mye enklere slik at jeg kan sprenge grenser og bidra til vekst i enda flere menneskers liv. Hun er dessuten en super motivator for meg på både gode og dårlige dager. Og jeg er så stolt av endringen Tina har vært igjennom.


Vibeke er vår Fitnessnerd som har plassert som vinner i Europamesterskap i Bodyfitness blant annet. Hun tok kontakt og ønsket å jobbe som webcoach for LA Lifestyle da hun følte verdiene vi står for var i tråd med hennes egne. Vibeke jobber mot å bli proffutøver og jobber ellers med webcoaching ved siden av all sin harde trening for å realisere sin drøm. 

Vi har nå fått haugevis av søknader fra ulike profesjonelle utøvere og coacher som ønsker å samarbeide med oss. Akkurat nå er det hektisk, så vi venter på å ta noen avgjørelser før NM er over, men vi har et par dyktige coacher i kikkerten med verdier som matcher LA Lifestyle.

Vi er veldig takknemlig for all positiv respons og gleder oss til fortsettelsen 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *