Snart sommerparty:)


Nå er det jammen ikke lenge igjen til det blir sommerparty på denne terrassen. Desverre rakk ikke terrassen å bli ferdig denne uken slik som håpet. Derfor er Party flyttet til august, men det er kanskje like greit? 

Veldig mange er jo bortreist i sommer. Så mye som jeg og mange av mine jobber er det da supert om så mange som mulig får kommet slik at vi går catchet opp før vi alle går inn i vår «work bubble» igjen. Høsten blir hektisk, så det er greit å få sluppet seg litt løs og bruse litt med fjæra før vi sparker i gang og går inn i «work bitch» mode for real. 

Jeg må si at jeg er glad for å ha flyttet ut av byen til Bestum og leid ut min leilighet på Løkka. Det føltes helt riktig nå. Jeg har funnet en helt annen ro igjen gleder meg enormt til å kunne slappe av å senke skuldrene i solen bak på denne terrassen. 

Akkurat nå føler jeg meg veldig heldig <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *