Savner å ha bil Jeg tok et valg i fjor om å kvitte meg med bil. Da ønsket jeg å være økonomisk og å tenke på miljøet. 

Jeg kjenner at savnet er stort nå. Det å kunne kjøre hvor jeg vil, spille min musikk og synge for full hals i bilen gir meg økt livskvalitet. 

Foreløpig har jeg ikke klart å bestemme meg for hvilken type bil jeg ønsker. Så nå er jeg inne i en prøvekjøringsfase. Jeg er  usikker på om jeg skal velge elektrisk eller ikke. Min første bil var en Mercedes 190 E og den var jeg veldig fornøyd med. Jeg kjørte en Smart fortwo en periode som fungerte veldig godt til bykjøring, men de nyeste elektriske kommer visst  ikke før etter nyttår. 

Akkurat nå vurderer jeg Mercedes A klasse, GLA eller en elektrisk smart fortwo eller BMWi3. Hm..

Uff, tror jeg har arvet billidenskapen av min far. Bil gir meg SÅ mye livskvalitet.

Savnet er STORT! Jeg forsøker ta et fornuftig valg, men kjenner meg litt for mye i mange mannfolk sin tankegang om at bil handler om følelser. Jeg forstår de så altfor godt. 

Den følelsen av å kjøre en kvalitetsbil er utrolig deilig <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *