Klar for endring? 


Foto:Privat 

Fra august søker jeg 2 menn jeg kan skape til Supermenn.

 Jeg har god erfaring med å trene mannlige ledere da jeg har gjort dette siden 2012. Jeg digger spesielt godt å trene gladtjukke menn i «40 årskrise» med glimt i øyet som er villig til å gjøre det som skal til. Treningen blir hard, men morsom. Det sies at jeg er streng, men med en god intensjon.

 Jeg ønsker å skape gode resultater for mine kunder. Om noen av dere damene som følger meg har en mann dere tror kunne trenge et lite spark bak må dere gjerne anbefale han å sende en email til webcoaching@lalifestyle.no

Det er Desverre ikke like mange menn som følger meg, så jeg setter pris på om dere damene sender noen mannfolk til meg da jeg digger å trene menn og samtidig fungere som deres sparringspartner i en hektisk hverdag.

Les mine testimonials på www.lalifestyle.no 

#supermenn #endring #transformation #resultater #hunkfit #leder #40årskrise #personligtrener #lederstøtte #sparringspartner #lalifestyle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *