Hva er Bcaa?

Bcaa6409-12r_1

Foto: www.gymgrossisten.no

Det har nesten blitt allmennvite at “proteinrikt” er et sunt alternativ i butikkhyllen, og de forskjellige leverandørene kommer med nye og mer “proteinrike” utgaver av sine produkter. Man velger da proteinrikt fordi det er det sunneste valget. Har du blitt fortalt. Men vet du hvorfor protein er bra for deg?

Mange tenker at en proteinsjokolade er sunt. Dette kan føre til at man kan gå på noen smeller. Det er fordi denne baren har allikevel kalorier, og ofte ligger de på nesten 300 kcal per bar, noe som er et lite måltid i seg selv. Ja, den inneholder proteiner, så den gjør litt nytte for seg, og er ikke kun tomme kalorier fra sukker, men det er allikevel kalorier.

LA Lifestyle Fitnesscoach som har vunnet Europamesterskapet i Bodyfitness og er utdannet innen ernæring har skrevet om dette på vår blogg.

Les videre på her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *