Første Team LA Lifestyle «Bikinifit» samling

#sponsetinnlegg

Bikinifitsamling1IMG_5258

Foto: De profesjonelle bildene på samlingen ble tatt av Jørgen Orlin

Vi hadde vår første Team LA Lifestyle Bikinifit på www.ullerntrening.no som er et superfresht nytt studio som ligger 5 minutter unna dit jeg har flyttet på Bestum. På Ullern Trening er vi opptatt av å være det lokale senteret hvor vi har fokus på å se deg som menneske. Jeg er så heldig å få trene mine faste VIP kunder her også.

Jeg er utrolig takknemlig for at Børge Fagerli som er en autoritet innenfor styrketrening og ernæring både i Norge og utlandet ønsket å bidra med å dele sin kunnskap på vårt første treff. Det er alltid supert med mennesker som kan bidra til å kvalitetssikre og gjøre LA Lifestyle og meg bedre. Jeg har enormt respekt for denne mannen og beundrer han for hans gode verdier. Vi ble kjent da jeg jobbet som personlig Trener på Optimal Trening i 2012 og han behandlet meg alltid med respekt og så meg som menneske. Dette er viktige egenskaper når jeg velger å inngå samarbeid.

Dette var noe mine bikinifitnessutøvere og jeg satt enormt pris på. Som leder er det viktig for meg å være ydmyk og ikke tro at jeg vet og kan alt best. Jeg kan alltid bli bedre.  Derfor ønsker jeg å hente inn ekspertise både for å gi mine kunder bedre kvalitet på produktene og tjenestene vi leverer , men også for at jeg som leder og fitnesscoach samtidig kan øke min kunnskap og bli bedre i jobben min. LA Lifestyle sine kunder vokser og det er vi også nødt til å gjøre. Børge har 20 års erfaring fra bransjen og derfor har jeg nå hentet inn Børge Fagerli som min mentor for at jeg skal kunne øke min kunnskap raskere og vokse så jeg kan hele tiden bli stimulert og kunne dele mer kunnskap videre for å gjøre andre bedre da det er min misjon her på jorden. Det er det jeg brenner for og det er det som gir meg mening.

_MG_8975

Foto: Fra Ullern Trening. Toppene er fra Zensah

På den første samlingen instruerte jeg jentene i Bikinifit styrkeprogrammet deres som de følger på veien mot konkurransen slik at alle hadde klart for seg hva de skulle gjøre fram mot neste fase av programmet. Vi endrer program hver 6. uke da det er viktig å gi kroppen utfordringer ved å endre antall kg på vekter, antall repetisjoner og treningsmetoder for at musklene skal fortsette å vokse seg sterkere og øke i vekst.

_MG_9023

Foto: Charlotte og Trine in action

Jeg ga jentene en introduksjon til dynamisk oppvarming og aktivering av rumpemuskulatur slik at de får ekstra god kontakt med rumpemuskulaturen når de trener den da rumpa er en av de viktigste kroppsdelene i Bikinifitness. Jentene fikk virkelig kjenne at det brant i rumpa denne helgen for å si det sånn 😉

_MG_9019

I love my job! Og for noen fantastiske solstråler vi har vært så heldige å få med oss på teamet! WOW! Jeg kjenner jeg blir superinspirert!

_MG_9053

Foto: Kristin og Astri fokuserer på å få kontakt med rumpemusklene sine 😉

Kristin var med på Treningsreisen til Rhodos og ble bitt av LA Lifestyle basillen. Siden vi hadde en skadet utøver steppet hun inn og er allerede godt i gang og har blitt godt tatt i mot av resten av gjengen. Vi er veldig opptatt av å ha et inkluderende og godt samhold på vårt team og at dette er en reise og opplevelse vi deler sammen. Sammen blir vi sterkere og kan sprenge nye grenser!

_MG_8489

Foto: Hotpants og topp fra Run & Relax

På første samlingen tok jeg meg av instruering av posering selv da jeg ønsket å ha fokus på å la jentene få feile og slippe seg løs. Jeg ønsket å gi de trygghet slik at de skulle tørre å gi litt FAEN. Det jeg føler jeg er god på er å gjøre andre mer selvsikre. Etterhvert kommer jeg til å hente inn ekspertise også på dette området da jeg ser at jeg selv også har mye å lære her på det tekniske og ikke minst på alle detaljene som skal stemme. Det er en god del regler i Bikinifitness og de må jeg innrømme at andre kan bedre enn meg selv. Jeg kan ikke kunne ALT. Men alt KAN læres 😉 Vi alle starter et sted og det er kun ved feedback at vi kan bli bedre. Så det er viktig å være ydmyk og lytte til de som har gjort det du skal gjøre før deg. Da kan du spare deg for enkelte fallgruver. Vi har alle noe å lære og vi kan alltid bli bedre. Selv om vi ikke kan alt i dag er vi fortsatt bra nok!

Every champion was once a beginner! 

 

Er du Personlig Trener og trenger mentor kan du kontakte Børge Fagerli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *