Vitamin D gjør meg glad!

#Solgar #Annonse

  
Jeg er av de som vanlighvis Går litt i dvale på vinteren da jeg merker stor forskjell når jeg får mindre solstråler på kroppen. Jeg kan rett og slett bli litt vinterdeprimert. Så jeg er overlykkelig over at våren nærmer seg:) 

Vitamin D er et fettløselig vitamin. En viktig funksjon for vitamin D er å sikre nok opptak av kalsium fra tarmen. Det er viktig å få i seg Tilstrekkelig med vitamin D helt fra barndommen for å kunne unngå beinskjørhet i eldre år. Kroppen lager selv vitamin D når man er ute i sola. Vitamin D finnes i fet fisk, fiskerogn og lever.
Selv forsøker jeg få så mye sol som mulig ved å besøke min far i Spania, så jukser jeg litt med soltimer og tar tilskudd fra Solgar. 
  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *