Stolt Av min venninne Linn

#annonse


På tirsdag skal heg stelleneglene mine igjen etter noen ujålete uker uten verken løsnegler, vipper eller hår. Det har vært deilig med en endring, men det skal bli godt å fjolle seg litt igjen også. Alt til sin tid!

Jeg har kjent Linn lenge og hun har gjort utallige lekre negler på meg opp igjennom årene. Linn er supermålbevisst og har deltatt i mange konkurranser. Hun er Nr 2 i verden på sitt felt! Alltid spennende å observere hvor stålfokusert hun blir under oppkjøring til konkurranser. Jeg er SÅ stolt av Linn og føler meg heldig over å ha henne som venninne. Hun er ei skikkelig solstråle av en powerlady!

Spent på hva slags negler det blir denne gangen. Nå i styrkeløft og byggefasen bør det vel bli korte med gelish av noe slag..

For de av dere Som ønsker negler får dere meget gode priser hos elevene på Tone Lise akademiet hvor Linn er fagansvarlig. Bare hils fra meg så tar de dere godt imot <3

4 Comments on “Stolt Av min venninne Linn

    • Awwwww, skjønner du er stolt! Dattern din er SO FAB!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *