Ny rekord i benkpress!!

  
Er det noe jeg virkelig digger er det å slå nye rekorder. Jeg trente med Min Styrkeløftcoach igjen forrige uken og han er en utrolig motiverende coach. Han vet akkurat hva han skal si og gjøre for å få meg til å prestere. Jeg har full tillit til han og gjør som han sier. Jeg har kun trent hos han i 3 uker, men jeg har blitt 6 kg sterkere i benkpress. Nå perset jeg med 60 kg! Snart løfter jeg 65 kg og er på Elitenivå! Wow! Helt rått! Den mestringsfølelsen jeg får fra Styrkeløft er heeeelt amazing! 

Jeg er spent på hvor mye de i min vektklasse løfter i konkurransen jeg skal delta i. Jeg har virkelig ikke peil! Men det spiller ingen rolle. Jeg deltar uansett fordi det er gøy og jeg vet jeg trener hardere når jeg har noe å jobbe mot:) 

Sett deg et mål du også! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *