Gründer kvinnen

“Gründer kvinnen»
Jeg er lidenskapelig opptatt av å få folk i aktivitet og er spent på hvordan hektiske karrierekvinner klarer å holde seg Fit & Fabulous.

www.homemaid.no 


foto: privat

Hva var det som gjorde at du startet ditt selskap?
– Jeg har lenge hatt en drøm om å starte min egen bedrift. Jeg er over snittet pedant og elsker å ha det rent rundt meg. Gjennom Homemaid har jeg fått mulighet til å skape en egen arbeidsplass hvor folk skal trives på jobb, vi skaper gode opplevelser for våre kunder, samtidig som jeg kan ta i bruk min kunnskap og interesse for renhold. For meg falt alle bitene på plass.
Hva er din misjon og dine viktigste verdier?
– Vår misjon er å gjøre hverdagen din litt lettere og hemmet ditt rent. Vi tilbyr mer enn kun vask, så målet er at Homemaid blir en 100% leverandør av servicetjenester til hjemmet. Det kan være å eksempelvis handle blomster, passe barn, vaske, gå tur med hunden, hjelpe til alle stæder hvor tiden ikke strekker til. Alt dette for en vældig overkommelig pris.
Vi er opptatt av å skape gode opplevelser, service er i fokus, kunden skal føle seg godt i varetatt fra dag én.
I Homemaid lever vi etter følgende verdier: Vi er punktlige, vi sørger for at kunden føler seg trygg og vi har meget høy servicegrad og oppfølging av våre kunder.


foto: pintrest

Hva er din største lidenskap?
– Å skape gode opplevelser for mennesker. Vi vil gi kunder gode opplevelser og en enklere hverdag. Vi i Homemaid elsker å gjøre hjemmet ditt rent, å kunne bidra til å gi deg godfølelsen i ditt eget hjem, det er noe vi setter høyt.
Hva gir deg energi?
– Jeg elsker en hektisk hverdag full av utfordringer som skal løses. Jeg får energi av følelsen av å bidra for andre mennesker. Det høres kanskje banalt ut, men for oss ligger det mye stolthet i å gjøre hjemmet ditt skinnende rent. I tillegg er jeg et familiemenneske, så min samboer, min datter og min hund gir meg energi.
Hva er du best på?
– Jeg er strukturert, jeg er en god planlegger som liker å ha kontroll.
Hva motiverer deg?
– Jobbmessig er det de gode tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Vi legger mye innsats i at våre kunder skal bli fornøyde så de gode tilbakemeldingene er veldig motiverende og gjør hele jobben verdt det.
Hvorfor lykkes du?
– Fordi jeg har funnet frem til en jobb som jeg både behersker utfordringene til og som jeg samtidig trives veldig godt med. For meg føles det ikke som om jeg går på jobb, og da tror jeg man er på rett sted. Jeg har brukt tid på å finne ut hva jeg skal gjøre med min arbeidskarriere og føler at jeg har «kommet hjem».
Hvordan sørger du for å øke kunnskap og å følge med i utviklingen?
– Homemaid er resultatet av at min passion for renhold, renhet og orden har blitt til min jobb. Jeg har en interesse for faget, følger med på nye produkter, teknologi og ikke minst deltar vi på kurs og messer for å følge med på siste nytt.


foto: pintrest

Hva gjør deg lykkelig?
– Happy customers 😉
Hva gjør at du ser på deg selv som suksessfull?
– Veien er målet. Jeg har tatt et stort valg om å starte opp og satse på Homemaid, jeg føler man har lykkes når man helhjertet forsøker sitt beste. Når man har funnet ut noe man trives med og da tar en sjans. Hvorvidt Homemaid blir en kommersiell success vil tiden vise, men jeg føler jeg allerede har lykkes fordi jeg har gått for noe jeg selv tror på.
Hvordan fyller du på den daglige dosen energi?
– Jeg får som nevnt mye energi fra jobben og min familie, men som ekstra påfyll elsker jeg å koble av med trening. I en hektisk hverdag er det utrolig deilig å koble helt av, gjøre noe helt annet enn, tenke på noe helt annet. Balanse i hverdagen er viktig, man kan ikke bare jobbe 24/7 for evig og alltid. Man behøver påfyll fra andre arenaer, jeg trenger tid med min familie, mine venner og for meg selv på trening. I tillegg må jeg nevne kosthold. Jeg har forandret mitt kosthold, spiser sunnere, litt mindre og oftere. Jeg har begynt med min daglige dose hjemmelaget juice, enkelt og veldig sunt.


foto: privat

Hva er dine treningsrutiner?
– Jeg har en PT time i uken og trenger i tillegg 2-3 ganger per uke.
Ditt beste tips for å se Fit & Fabulous ut?
– De klassiske. Spise god og nyttig mat, trene regelmessig og ikke minst bruke energien og tiden på ting som gjør meg lykkelig. Hvis man føler seg fit & fabulous, så vil dette gjenspeile seg i utstråling og utseende.
Hvordan vil du beskrive deg selv med 3 ord? – Positiv, motiverande och tålmodig.
Hva serverer du helst om du får besøk? – Afrikansk mat
Hva er din hverdagsluksus?
– Etter en lang dag med høyt tempo, når barnet har sovnet, så er min luksus å dempe lysene, rolig jazz, et glass rødvin og gode samtaler med min samboer.
Hva er den største utfordringen med å være gründer?
– Utfordringene står i kø, og det er slik jeg liker det. Man har mange hatter å fylle som gründer. Man må være løsningsorientert. Vår hovedutfordring i dag er å få potensielle kunder til å vite at vi eksisterer. Men vi er forberedt på at det vil ta tid å bygge opp en portefølje og en kjent merkevare. Kvalitet x Tid = success

Bærer du fortsatt på en barnedrøm du håper å oppfylle? Fortell!
– Drømmen om å starte en egen bedrift er nylig realisert 🙂
Har du noen personer som har vært viktige for deg i din utvikling?
– Ja, absolutt. Jeg tror alle gründere har én eller flere personer som er viktige i utviklingen av et selskap. Jeg har et superbra team i ryggen, hvor min familie og mine venner gladelig hjelper til. Og det er mange som har bidratt. Men min nøkkelperson er min samboer som selv er gründer og sitter på utrolig mye nyttig kunnskap om hvordan jeg skal utvikle meg selv og mitt foretak.
I tillegg har jeg mine ansatte som er veldig verdifulle for meg. Vi har en god kultur hvor kompetansedeling står høyt i kurs. Alle har sine spesialtfelt og sine triks som vi alle gladelig deler med hverandre. Dette er viktig for oss også i tiden som kommer, vi skal være under konstant utvikling. Så i sum er dette en laginnsats og jeg er stolt av å ha så mange gode og snille bidragsytere i ryggen.
Om du kunne velge en egenskap du kunne tenke deg å få eller å bli bedre på, hvilken ville det vært?
– Jeg ønsker å utvikle meg som leder. Jeg ønsker å være en leder og ikke en sjef. Så kunsten å lede, motivere og inspirere mine ansatte er egenskaper jeg til enhver tid ønsker å forbedre.

Det store spørsmålet: om du fikk leve livet ditt på nytt, ville du ha gjort noe annerledes?
– Om jeg skal være helt ærlig så har jeg ikke et ønske om å leve om igjen og ta andre valg enn jeg til i dag har gjort. Jeg er takknemlig for alt jeg har gjort og alt jeg har gått gjennom. Det er summen av disse rekkene av hendelser som har tatt meg hit jeg er i dag og formet meg som det menneske jeg er. Jeg er happy 🙂
Har du et tips til jenter som går med en grunderdrøm i magen, eller som har drømmer de ikke helt tør leve ut?
– Ja det har jag. Du må tørre å feile. Det er ikke så skummet å ikke klare ting når man har gitt det et helhjertet forsøk. Klarer du å satse på noe du tror på, så klarer du garantert å takle det hvis det ikke går som planlagt. Jeg vil sitte på gamlehjemmet å fortelle utallige historier om alle gangene jeg mislyktes, jeg vil ikke være hun i hjørnet som kun sitter å lytter og selv ikke har noe å fortelle. Hopp i det, tørr å ta sjanser, gi det alt du har. Lytt til deg selv, hvis du selv er overbevist om at din idé eller konsept bør realiseres, så sitter du allerede på svaret.
Samarbeid med mennesker du stoler på, folk som vil deg godt. Søk kunnskap og informasjon fra de som har satset før deg, ta til deg tips og råd, søk ny kunnskap. Brett opp armene, ta sats og hopp i det! Lykke til og kos deg på reisen! 🙂
Hvordan liker du å tilbringe din ”me time”?
– Med full timesplan, barn, samboer, hund, jobb, venner, trening osv er det ikke alltid så mye ekstra tid til me, myself and I. Men, når jeg først har muligheten liker jeg å unne meg selv en times massasje på Dai Kai.
Hva er bra nok for deg?
– Bra nok er når jeg yter 100% av mitt potensial, når jeg gjørmitt absolutt beste og samtidig er på søken etter å bli bedre. Man får ikke gjort mer enn sitt beste, så det er viktig å være fornøyd med seg selv, klappe seg selv på kulderen å si til seg selv «bra jobba!».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *