Familie betyr ALT <3 


foto: privat

Den siste tiden har jeg filosofert mye og tenkt over hva som virkelig betyr noe for meg i livet. Livet er skjørt og vi vet aldri helt hva som venter oss rundt neste sving. Vi kommer hit på jorden og vet ikke hvor lenge vi lever. Derfor er jeg veldig opptatt av å leve i nuet og sprenge grenser, men den seneste tiden har jeg blitt flinkere til å verdsette de små tingene i hverdagen.

Familie har stadig blitt viktigere for meg i det siste og jeg har blitt mer takknemlig . Den støtten de gir meg betyr enormt mye for meg. De ekte ærlige menneskene som liker meg som jeg et og som er der selv på regnværsdager. Det er ikke en selvfølge. Ikke alle mennesker har familie.

Min kjæreste fortalte meg at jeg gir mye støtte og kjærlighet til mange mennesker. Det var rørende å høre <3 Jeg føler mange ganger at noen tenker jeg kun er opptatt av prestasjon. Ja, jeg digger prestasjon, men det betyr ikke at jeg ikke har et omsorgsgen og har behov for å hjelpe. Det ene utelukker ikke det andre. Alt handler om balanse, men det er ofte det som er mest utfordrende.

Siden jeg gir mye av meg selv har jeg oxo behov for å fylle på. Og det å være med familie og de nære som ikke forventer så mye er herlig avkobling. Det å bare være. Jeg føler meg utrolig takknemlig over å kunne komme på ferdig dekket bord med deilig lammelår middag til stefar og min kjære mor.

Jeg er jammen heldig 🙂

One Comment on “Familie betyr ALT <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *