Vi har åpnet opp for 3 plasser på «Bikinifit» !!

 

cropped-B39R0912.jpg
foto: Rolf-Ørjan Høgset

TEAM LA Lifestyle – ”BikiniFIT”

Ønsker du å komme i ditt livs beste form og se Fit & Fabulous ut?mØnsker du å gå utenfor komfortsonen og pushe dine grenser på treningen? Liker du å være en del av et team og å jobbe hardt mot et konkret mål? Drømmer du om å stå på en scene eller å være modell for en dag på en profesjonell photoshoot?

Fitnesscoach:
Lene Alexandra

IMPERIUM

Oppstart April:
Bikinifit er et konsept hvor du sammen med andre likesinnede jenter jobber mot et konkret mål om å komme i ditt livs beste form både fysisk og mentalt. Vårt mål er å pushe deg til å bli den sterkeste utgaven av deg selv over 6 måneder. Vi retter oss mot de som ønsker å se Fit and Fab ut og for deg som ønsker å være en Sterk og feminin kvinne. Vi ønsker å se deg stråle som en skikkelig powerlady og brenner for å pushe deg til å nå dine mål.

Mål:
Bikinifitness. Ikke alle kommer kanskje til å havne på scenen, men målet er å få deg i ditt livs beste form. Og om du enten ikke vil stå på scenen eller rekker å komme i form til å stå på scenen i år er du hjertelig velkommen til å heie fram de andre på teamet. Vi kommer langt alene, men lenger i team. Du vil dessuten bli kjent med likesinnede jenter som ofte er grunnlag for nye varige vennskap.

På Bikinifit fpr du:

– 3 samlinger
– Treningsprogram
– Kostholdsprogram
– Handleliste
– målinger/ før og etter
-1 stk privat coachingtime

Ragnhild_1570

– Poseringstrening
– Foredrag om trening
– Foredrag om kosthold
– Foredrag om Mental trening

– Foredrag om Makeup
– Photoshoot med teamet av en av Norges aller beste fitnessfotografer 🙂

SPONSORER:

Goodiebag fra VITA Exclusive, Sponsede negler fra Tone Lise akademiet, % på vipper fra Lashbar , % på det beste løshåret Great Lengths. Vi jobber i disse dager om å lande flere avtaler til jentene på teamet.

LALifestyleBikinifit

Mari nummer to fra høyre sin opplevelse av Bikinifit:

Mine resultater siden 2nov og til dags dato er:
Fra 69,9kg til 64,7kg,og totalt 39cm inn fordelt på 6 målepunkter.
Synes dette har vært et fantastisk opplegg,hvor man har blitt fulgt opp nesten daglig i form av meldinger,bilder,videosnutter,knallbrakostholdsplan og fantastisk treningsprogram. Det å ha et fast program og kosthold gjør det lett,og alt handler om gode forberedelser:o)Liker godt at treningen må/skal dokumenteres med bilder,noe som pusher deg. Og ikke minst gruppa,den har vært helt uvurdelig og en fantastisk støtte,for en gjeng.
Du Lene er og blir mitt stor forbilde,og din evne til å se hver enkelt og hvordan du bryr deg er rørende og betyr enormt mye<3
Er så stolt og takknemlig for at jeg har fått lov til å være med på dette,og for at du har hjulpet meg å få riktig fokus og bli sterkere både mentalt og fysisk. Har fått masse gode verktøy som jeg kommer til å ta med meg videre på veien.
At jeg anbefaler dette til alle jeg kjenner, er det ikke tvil om engang.
Utrolig stolt av å være endel av LAFamily<3

Jane sin opplevelse: ( hun var desverre ikke med på shooten)

TestimonialJane

 

Skriv hvorfor du ønsker å være en del av teamet Team LA Lifestyle Bikinifit. Send bilde og navn på din instagram.

Ps: Det er viktig at du forstår at dette vil kreve hardt arbeid og dedikasjon for deg. Så tenk deg nøye om før du sender inn en søknad. Vi ønsker verken kaste bort din eller vår tid. Vi ønsker å skape resultater og å se deg i ditt livs beste form!

 

LA Lifestyler & Promobabe:

Send mail til tinanoraa@gmail.com 

De 3 første som tar kontakt vil få plass på Team LA Lifestyle Bikinifit 🙂

Vi gleder oss til å høre fra deg! 🙂

14 Comments on “Vi har åpnet opp for 3 plasser på «Bikinifit» !!

    • Du finner email du kan sende søknad til i innlegget og da får du all info du trenger Caroline 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *