«Reverse diet»

IMG_1920

Mange har spurt meg angående den mentale delen og hvordan jeg gjør det med spisingen etter konkurransen. Vi dro jo rett til Vegas for å feire og der koste vi oss med både god mat og drikke, men jeg kunne allikevel ikke gå helt crazy siden jeg i dag har en viktig photoshoot i Norge og ble bedt om å holde en grei form og ikke sprekke fullstendig.

Vegasmat_2024

Foto: Denne burgeren endret oss. Vi kommer ALRI til å spise en så skitten burger igjen.. Denne er fra det verdenskjente stedet Hearattack burger i Vegas.. Æsj!

Etter hva jeg har forstått er det mange som har sprukket flere ganger på diett og som har anstrengt seg veldig for å holde seg unna sine favorittjunks og slikkerier. Derfor tar de igjen for ALT det tapte når de starter å spise igjen etter konkurransen. Dette kan gjøre at de smeller opp i vekt raskt etter kokurransen. Det å gå for raskt opp og ned i vekt er ikke sunt for kroppen og jeg ønsket å gjøre denne bikinifitness deltagelsen så sunn og kontrollert som mulig.

Vegasmat_1913

Foto: Burgeren på restauranten 208 i Beverly Hills derimot var en kvalitetsburger som smeltet på tungen og var verdt hver krone og kalori 😉 Mmmm..

Jeg sprakk kun med 2 epler på dietten og min diett varte ca kun 10 uker siden jeg allerede levde så sunt og hadde en lav fett% i utgangspunktet. Jeg gikk fra 16% til 9% fra 1.november til konkurransen 23.januar.

Vegasmat3_1895

Foto: Og kvalitetsisbaren Amorino gjorde meg rett og slett rørt! De av dere som følger meg på snap forstod vel hvor begeistret jeg var ! Mmmm.. Damn, det var digg!!

Hva man gjør etter konkurransen avhenger av hva som er målet videre. Det er ikke sunt å gå rundt med fett% som sceneformen. Derfor bør man legge på seg litt etter man har vært på scenen. Det lønner seg å spise seg opp gradvis. Selv ble jeg litt vannete etter alle hamburgere, fargerike drinker og deilige desserter i Vegas + 9 timers flytur fra LA til Norge og jeg måtte trikse litt med kostholdet for å få litt flatere mage til shooten i dag. Var helt hoven da jeg landet i Norge. hehe.. Men jeg kuttet karbohydrater og spiste i hovedsak proteiner. I dag ser jeg at det funket og det er kult! gøy å kjenne sin egen kropp og å føle at jeg har kunnskapen og kontroll på hva jeg gjør. Det gir meg mestring og stolthet.

Vegasmat6_2048

Foto: Søtpoteter uansett form.. Addicted 😉

Etter shooten i dag kommer jeg til å kjøre noe som heter en «Reverse diet». Det vil si at jeg spiser meg gradvis opp i kalorier og fett% slik jeg gjorde på veien ned. Det var nok mye pga shooten at jeg ikke gikk fullstendig bananas i Vegas siden jeg da var nødt til å holde meg disiplinert. Om man skal stille i en konkurranse om ikke så lenge etter konkurransen spiser man seg opp litt til en grei «offseason form» som er litt sunnere enn sceneformen. Dette for og ikke bryte ned musklene og bli «flat» i neste konkurranse som de kaller det på fagspråket/ slengen i miljøet.

Vegasmat4_2045

Foto: Vi gjorde alt vi hadde lyst til i Vegas + litt til og «what happens in Vegas stays in Vegas» 😉 hihi..

Det er mange som har spurt meg om jeg ikke skal stille i Norge. Jeg må innrømme at det frister veldig da jeg føler dette virkelig er sporten for meg, men avgjørelsen er ikke tatt. Jeg skal snakke med alle i mitt team og mine rådgivere og evaluere og vurdere før jeg tar den avgjørelsen. Akkurat nå nyter jeg bare opplevelsen fra Los Angeles og Las Vegas og svever på en rosa sky over all den positive responsen og rusen fra alt som har skjedd.

Vegasmat5Render

Foto: Jeg har alltid vært matglad og fått høre at «jeg spiser som en mann» . Matglede kommer jeg aldri til å slutte med selv om jeg skulle velge å være bikiniutøver. Jeg er en livsnyter. Her på en romantisk restaurant min kjære valgte ut. Ja, jeg har fått meg en romantisk fyr! <3 I feel lucky!

Samtidig er nå mitt fokus på Bikinifit og å gå igjennom søknader fra potensielle jenter til teamet og ikke minst til potensielle fitnesscoacher for LA Lifestyle webcoaching.

Vegasmat1_1958

Foto: Gallaway anbefales om du er en biffelsker som meg. Omg!! Store deilige saftige møre biffer som smeltet på tungen. Så gjennomført og så god service! Jeg ble helt rørt! skulle vært restaurantanmelder jeg ass! hehe.. Love to dine! 😉 Se på kjekke kjæresten min a!!! Mmm..

Jeg beklager så mye at jeg ikke har rukket å svare alle dere som har sendt meg mail angående coaching, men jeg har en stappfull innboks som vil ta meg tid å gå igjennom. Jeg har ikke engang klart å svare på alle gratulasjonene etter jeg vant Bikinifitnesskonkurransen Ironman Naturally på Fitexpo i Los Angeles. Jeg håper dere forstår og er tålmodige. Dere vil få svar. Og haster det eller dere ønsker å bli prioritert ville jeg «mast» og vært ivrige.

Nå skal jeg på shoot! Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *