Fuck materialisme

Jeg kjenner jeg blir provosert av mennesker som tror de kan få hva de vil om de har mer penger enn andre. Mennesker som tenker at penger er suksess og makt. Naturlighvis trenger vi penger for å overleve.

Jeg er opptatt av å reSpektere at vi mennesker er ulike og jeg dømmer ingen, men jeg kjenner et ubehag ved og omgåes disse type menneskene mer enn jeg må da det kræsjer med mitt verdisyn. Derfor kan vi lett havne i konflikt.

Javisst liker jeg fine ting og litt luksus i ny og ne jeg også, men jeg er ikke til salgs og ingen kan ha makt over meg fordi de tjener mye penger. For meg er ikke noen mer verdt enn andre fordi de tjener mer penger eller er kjent.

Før i tiden var det menn som arbeidet og tjente penger mens vi kvinner var i hjemmet og sørget for å holde det i stand. Den tid et forbi. I dag jobber kvinner ofte like mye som menn og har derfor ikke tid til å være vaskehjelpen eller mora deres. Det er noe som heter vaskehjelp og de kan man betale noen kroner i timen for å gjøre jobben. Det virker som en enkelte menn fortsatt tror de kan betale seg ut av enhver situasjon.

Lykke til med å finne seg en golddigger som finner seg i å bli kontrollert og styrt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *