Vakkert høstvær og hverdagstrim

 

Jeg fortsetter å leve mitt «Simple life» hvor målet er å kutte kostnader for å ha mer frihet og opplevelser. Fokuset mitt er å glede seg over de små tingene i hverdagen. En dag våkner du kanskje opp og innser at de var de store tingene? Det har vært så vakkert høstvær i det siste og det gjør meg så glad. Det å rusle nedover løkka med solbriller på og sette seg ned å ta en deilig kaffe på Wendelboe eller en juice på Joe & the juice mens jeg titter på alle de ulike menneskene som rusler forbi. Det er lykke det! <3

Jeg har nå kvittet meg med bilen og kjøpt meg et ruterkort så jeg kan kjøre så mye kollektivt jeg bare vil. Både økonomisk og miljøvennlig. Faktisk sparer jeg 5500 per mnd på at jeg tok det valget. I løpet av et år er det 66000 kr og de pengene har jeg lyst til å bruke på noe HELT annet enn bil. For noen er det status å ha en fet bil, men selv er jeg mer opptatt av helsen, frihet og opplevelser 🙂

Jeg går som regel til jobben for tiden framfor å ta bil eller trikk. Det tar meg 35 minutter å gå fra Sofienbergparken på Løkka til Klinikk Frogner , så da får jeg 70 minutter hverdagstrim + tid til å sortere tanker og være kreativ. Jeg blir mer kreativ når jeg er i aktivitet, så dette er hverdagsluksus!

Få inn litt hverdagstrim og kutt kostnader du og da vel 🙂

 

2 Comments on “Vakkert høstvær og hverdagstrim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *