Trivselsvekt 

  
Jeg kvittet meg med badevekta for en del år tilbake da jeg ikke følte den var bra for psyken min. Før jeg gikk personlig trener utdanningen hadde jeg ikke nok kunnskap til å forstå helheten og humøret mitt ble styrt av vekten. Alt dreide seg om vekten og det var et ganske trist liv å leve for å være ærlig. 

Nå veier jeg meg sjelden. Det hender jeg måler med målebånd og fettklype, men jeg lar ikke tallene tulle med psyken min. 

De gangene jeg måler eller veier er det ofte for å lære og jeg lærer aller mest ved å gjøre. Derfor bruker jeg ofte min egen kropp som eksperiment da jeg ikke liker anbefale noe jeg ikke har prøvd selv på mine kunder. 

Ang vekt så er det viktig å tenke på at muskler veier mer enn fett og at om du veier deg på kvelden kan hva du har spist og drukket ha noe å si for tallet du havner på.

Mange jenter er sensitive når det kommer til det med vekt. Til dere ville jeg anbefalt dere å kaste vekten. Se dere heller i speilet og for Guds skyld må dere IKKE sammenligne dere med andre! 

Ja, jeg vet det kan være utfordrende i dagens samfunn. Men vi kan velge våre forbilder og hvem vi lar oss påvirke av og ikke. 

Du er den eneste som kan ta kontroll over dine tanker! Ha en positiv indre dialog og elsk deg selv <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *